Ψυχοκόρες: Πώς ο Παύλος Στρατής θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της παθιασμένης ιδεολόγου Βασιλικής;
Σειρές

Ψυχοκόρες: Πώς ο Παύλος Στρατής θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της παθιασμένης ιδεολόγου Βασιλικής;

Ψυχοκόρες: Πώς ο Παύλος Στρατής θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της παθιασμένης ιδεολόγου Βασιλικής;

Η Βασιλική είναι ελεύθερο πνεύμα και ιδανικό «πειραματόζωο» της Μάγιας ώστε να πετύχει τους σκοπούς της

Φρενίτιδα στο Twitter έχει προκαλέσει η εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα σειρά «Ψυχοκόρες» που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 και ακολουθεί τη συγκλονιστική ιστορία των τεσσάρων αδερφών Πολύζου.

Μια σειρά-«γροθιά στο στομάχι» που καταδεικνύει, με τον πιο σκληρό τρόπο, πώς το όνειρο για ένα καλύτερο μέλλον μπορεί να μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτη και πώς μία σανίδα σωτηρίας μπορεί να σημαδέψει ανεξίτηλα τη ζωή, την ψυχή και το σώμα τεσσάρων νέων κοριτσιών.

Οι συγκλονιστικές ιστορίες της Μαρίκας, της Βασιλικής, της Φρόσως και της Δεσποινιώς ήρθαν για να ρίξουν φως στον «απαγορευμένο» θεσμό των ψυχοκορών και να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΛΥΖΟΥ (Μαργαρίτα Αλεξιάδη)

Η Βασιλική είναι παθιασμένη, ιδεολόγος και ελεύθερο πνεύμα. Η μόνη που ξέρει γράμματα, γι’ αυτό θεωρεί δώρο Θεού να βρίσκεται στο σπίτι της Μάγιας Αρδίτη που της παρέχει ανώτερη μόρφωση.

Μοναδικό αγκάθι ο κύριός της, Παύλος, καθώς η σχέση τους θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Οι πιο «προχωρημένοι» της σειράς ξέρουν πως παρά την αρχική αντιπάθεια του Παύλου ανάμεσά τους θα γεννηθεί ένας φλογερός έρωτας που θα ταράξει τις ισορροπίες στο αρχοντικό του Αρδίτη.

Πώς θα αντιδράσει η Μάγια όταν ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό τους; Βασιλική και Παύλος θα μείνουν μαζί στο τέλος;

Η υπόθεση της σειράς

Δεκαετία του ’50. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να γίνουν ψυχοκόρες στην πρωτεύουσα, δίνοντας όρκο στην ετοιμοθάνατη μητέρα τους πως θα μείνουν ενωμένες για πάντα. Όταν, όμως, τις χωρίζουν με τη βία σε τρεις διαφορετικές οικογένειες, θα κάνουν τα πάντα για να ξανασμίξουν. Για να το καταφέρουν αυτό, πρέπει πρώτα να επιβιώσουν.

Διαβάστε επίσης

Ψυχοκόρες: Πώς η αθώα Δεσποινιώ θα γλιτώσει από τις αρρωστημένες ορέξεις του Κοσμά Κοτρώτση;