Σαν ψέμα: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι που «κολλήσαμε» με τη νέα σειρά του Open!
Σειρές

Σαν ψέμα: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι που «κολλήσαμε» με τη νέα σειρά του Open!

Σαν ψέμα: Αυτοί είναι οι 5+1 λόγοι που «κολλήσαμε» με τη νέα σειρά του Open!

Η κριτική μας για το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του Οpen που είδαμε σε avant premiere

Πρεμιέρα κάνει την Δευτέρα στις 17:45 στο Open  η νέα σειρά, Σαν ψέμα, και είναι μια δροσερή ανάσα στο «δραματικό» τηλεοπτικό τοπίο.

Απίστευτα τρυφερή με έξυπνο σενάριο, χαμόγελα και συγκινήσεις, θα γίνει η καθημερινή απογευματινή τηλεοπτική μας απόλαυση!

Το Σαν ψέμα μπορεί να βασίζεται σε ένα μεγάλο… ψέμα, αλλά είναι το πιο γλυκό που ειπώθηκε ποτέ από έναν single πατέρα στην 6χρονη κορούλα του που η μαμά της, αποφάσισε να τους παρατήσει όταν η μικρή Αλίκη, ήταν μόλις 6 μηνών!

Το Ζnews βρέθηκε στην avant premiere και παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο του νέου σήριαλ του Open, και έχουμε να σας πούμε τους λόγους που αξίζει να το παρακολουθήσετε!

Οι 5+1 λόγοι που μας γοήτευσαν στο σήριαλ «Σαν ψέμα»!

  • Γιατί οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και η ρομαντική και δυναμική Ζωή Καλογερά (Κατερίνα Γερονικολού) εκεί που δεν θέλει να βλέπει στα μάτια της τον Πέτρο Τσακίρη (Νίκο Πολυδερόπουλο) θα αναγκαστεί να δεχθεί την εξωφρενική του πρόταση να γίνει για μια μέρα μαμά της κόρης του και οι εξελίξεις θα είναι φωτιά!

  • Γιατί ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από υπέροχα γοητευτικός είναι ο μπαμπάς που κάθε γυναίκα θα ήθελε για πατέρα της κόρης της και κάθε παιδί θα τον ήθελε για μπαμπά του. Το ψέμα που λέει για χρόνια στην κόρη του Αλίκη (Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου) για να είναι ευτυχισμένη θα σας κάνει να λιώσετε!

  • Γιατί ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης φίλος του Νίκου Πολυδερόπουλου είναι ο πιο απολαυστικός «άνδρας -γκουβερνάντα» για τη μικρή Αλίκη, ο οποίος όπως θα αποκαλυφθεί αργότερα κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

  • Γιατί ο Χάρης Σώζος είναι ο κλασσικός Έλληνας μπαμπάς που θυσιάζεται για τα παιδιά του και έχει μεγάλη αδυναμία στις κόρες του

  • Γιατί η το ρομάντζο που θα ξεκινήσει μεταξύ των δυο πρωταγωνιστών της σειράς θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας

  • Γιατί θα ταυτιστούμε με πολλούς από τους ήρωες της σειράς

  • Γιατί θα μας παρασύρει η ιστορία και η πλοκή από το πρώτο επεισόδιο και θα περιμένουμε πως και πως να δούμε το επόμενο!

Η υπόθεση της σειράς «Σαν ψέμα»

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, έρχονται στη νέα σειρά, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Ο Πέτρος (Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, αφού η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Επειδή δεν μπορεί να πει την αλήθεια στο παιδί, του λέει ότι η μαμά του έχει πάει ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του.

Το παιδί ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα της θα επιστρέψει.

Μετά από μια παρεξήγηση, η μικρή Αλίκη θα πιστέψει ότι η Ζωή (Γερονικολού), στενή συνεργάτιδα του πατέρα της, είναι η μαμά της.

Η Ζωή θα δεχτεί να παίξει αυτόν τον ρόλο για το καλό του παιδιού.

Φυσικά όλα θα ανατραπούν όταν εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Αλίκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές και συγκινητικές καταστάσεις.

Οι συντελεστές

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου (που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο σποτ του τότε κόμματος Το Ποτάμι) και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος: Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile

Διαβάστε επίσης:

Σαν ψέμα: Αυτοί είναι οι ρόλοι και οι χαρακτήρες της σειράς