Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κάνει ρομαντική έκπληξη στη Ζωή, ο Γιώτης συναντά τη μητέρα των παιδιών του
Σειρές

Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κάνει ρομαντική έκπληξη στη Ζωή, ο Γιώτης συναντά τη μητέρα των παιδιών του

Σαν ψέμα επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος κάνει ρομαντική έκπληξη στη Ζωή, ο Γιώτης συναντά τη μητέρα των παιδιών του

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της ρομαντικής σειράς του Open;

Η Ζωή την έχει πατήσει για τα καλά με τον Πέτρο και ας αρνείται να το παραδεχτεί στη σειρά Σαν ψέμα του Οpen που μας επιφυλάσσει ωραίες εκπλήξεις στα επόμενα επεισόδια.

Αρχικά η οικογένειά της πρέπει να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα καθώς ο Γιώτης συλλαμβάνεται ενώ παράλληλα εμφανίζεται χωρίς να το ξέρουν η μητέρα τους, η Ασπασία.

Σαν ψέμα: Ο Γιώτης πρόσωπο με πρόσωπο με την Ασπασία!

Η κλοπή στο σπίτι του Πέτρου έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση και η Ζωή με τη Νανά έχουν καταλάβει την εμπλοκή του Σταύρου και να τον καλύψουν.

Στο μεταξύ η Νανά αποφασίζει να κλείσει ραντεβού με τη μυστηριώδη γυναίκα που κατήγγειλε τον πατέρα της.

Ο Γιώτης κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το ραντεβού αφού ξέρει ότι πρόκειται για την Ασπασία, τη μητέρα των παιδιών του που έχει παρουσιάσει ως πεθαμένη.

Εν τέλει συλλαμβάνεται και στο Τμήμα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μετά από χρόνια με την Ασπασία. Πλέον στριμώχνεται να πει την αλήθεια στα παιδιά του για τη μητέρα τους όμως κάποιος τον διακόπτει.

Η Ζωή απογοητεύεται όταν ακούει τον Πέτρο να λέει ότι…

Ο Σταύρος ανακαλύπτει το εξώφυλλο της Ζωής με τον Πέτρο και την εκβιάζει για να προσληφθεί στην εταιρεία, πράγμα που γίνεται αφού πιάνει δουλειά ως οδηγός της Μελίνας.

Ο  Πέτρος κάνει μια ρομαντική έκπληξη στη Ζωή που ενθουσιάζεται αλλά αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και τον κρατά σε απόσταση.

Η Βάσω κατηγορείται για υπεξαίρεση από τη Μάρθα και την Εύα ενώ ο Τζώρτζης αναθερμαίνει τη σχέση του με την Αλεξάνδρα παρότι αποφασίζει να ψάξει να για δει ποια πραγματικά είναι.

Ο Πέτρος ανακαλύπτει τις οικονομικές ατασθαλίες στην εταιρεία και νιώθει βαθιά προδομένος.

Αλλά και η Μελίνα ακούει τον Σταύρο να φωνάζει τη Ζωή με το πραγματικό της όνομα.

Η Ζωή επισκέπτεται το εγκαταλελειμμένο ζαχαροπλαστείο της μητέρας της ενώ η ίδια βρίσκεται εκεί αλλά δεν την αντιλαμβάνεται.

Ακούει όμως κατά λάθος τον Πέτρο να λέει ότι δεν θα συμβεί κάτι παραπάνω μεταξύ τους και απογοητεύεται.