Σαν ψέμα: Έχουμε το πρώτο teaser για τη νέα σειρά του Open!
Σειρές

Σαν ψέμα: Έχουμε το πρώτο teaser για τη νέα σειρά του Open!

Σαν ψέμα: Έχουμε το πρώτο teaser για τη νέα σειρά του Open!

Η νέα καθημερινή σειρά του Open με all star καστ έρχεται τον Απρίλιο

Το πρώτο teaser της νέας σειράς του Open, Σαν ψέμα, είναι γεγονός!

Χαριτωμένο και μοντέρνο, μας δίνει την πρώτη ιδέα για την καθημερινή σειρά του καναλιού που θα προβληθεί τον Απρίλιο.

Νίκος Πολυδερόπουλος και Κατερίνα Γερονικολού είναι οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, σε μια πολύ ιδιαίτερη ιστορία που σκηνοθετεί ο Σταύρος Ποταμάρης.

Ο σκηνοθέτης των σειρών, «Οργή», «Γλυκάνισος», «Το μυστικό της πεταλούδας», αναλαμβάνει τη νέα σειρά του καναλιού σε παραγωγή της Red Smile, θυγατρικής της Barking Well Media.

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και γίνονται στην Κύπρο.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών στο πλατό του Open.

Δείτε το teaser:

Σαν ψέμα: Η υπόθεση της σειράς

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας μεγαλώνει μόνος του την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, καθώς η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το πει στο κοριτσάκι του και προσπαθώντας να το προφυλάξει από την αλήθεια του έχει πει ότι η μαμά έχει πάει σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμη πιο πειστικός γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του. Όμως, το κορίτσι δεν έχει σταματήσει να ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα του θα επιστρέψει.

Μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων η μικρή θα νομίζει ότι η μητέρα της είναι η στενή συνεργάτιδα του μπαμπά της, η Ζωή, με την οποία εκείνος διατηρεί στενή σχέση.

Για το καλό του παιδιού η Ζωή δέχεται να παίξει το ρόλο της μητέρας και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν μια χαρά και για τους τρεις εμφανίζεται η πραγματική μάνα του κοριτσιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δούμε και τους: Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Χάρη Σώζο,  Ευθύμη Γεωργόπουλο και Μαρία Βροντή.

Διαβάστε ακόμα:

«Σαν ψέμα»: Η νέα καθημερινή σειρά του Open έρχεται! Tι είπαν οι πρωταγωνιστές στην επίσημη φωτογράφιση;