Σαν ψέμα: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open
Σειρές

Σαν ψέμα: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Σαν ψέμα: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Open

Ο σκηνοθέτης, Σταύρος Ποταμάρης, έβαλε μπροστά τις μηχανές

Ολοταχώς μπήκαν μπροστά οι κάμερες για τη νέα σειρά του Open, Σαν ψέμα, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο.

Η σειρά θα είναι καθημερινή και αφορά μια γλυκιά, συγκινητική αλλά και κωμική ιστορία που ξεκινά από ένα ένα αναγκαίο και φαινομενικά αθώο ψέμα.

Τη σειρά υπογράφει ο σκηνοθέτης του Γλυκανίσου, Σταύρος Ποταμάρης.

Το σενάριο καταγράφει τις δύσκολες ισορροπίες της σχέσης ενός πατέρα -που υποδύεται ο Νίκος Πολυδερόπουλος- με τη μικρή κόρη του, όταν η ζωή τους αλλάζει βίαια. Ό,τι ήταν γνώριμο και αγαπημένο δίνει τη θέση του στην απουσία και την ανασφάλεια, ωθώντας αυτόν τον πατέρα να κάνει τα πάντα για να περιφρουρήσει την ευτυχία αλλά και να διατηρήσει την ισορροπία για το κοριτσάκι του. Και το κάνει, χωρίς ενδοιασμούς. Η ζωή, όπως πάντα, επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αυτή τη φορά, όμορφες, γεμάτες έρωτα και συναίσθημα, όχι όμως, χωρίς παρεξηγήσεις, ανατροπές και δύσκολες αποφάσεις.

Ο σκηνοθέτης ήδη ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με τους πρωταγωνιστές του, την Κατερίνα Γερονικολού, που κάνει τη Ζωή, και τον Νίκο Πολυδερόπουλο, που υποδύεται τον Πέτρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stavros Potamaris (@s.potamaris)

Σαν ψέμα: Η υπόθεση της σειράς

Γονεϊκή αγάπη, απώλειες, συμπτώσεις, έρωτες, συναρπαστικές και αναπάντεχες εξελίξεις, έρχονται στη νέα σειρά, μέσα από τα μάτια και την ερμηνεία αγαπημένων πρωταγωνιστών και με πλοκή που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την προσμονή μας σε κάθε επεισόδιο.

Ο Πέτρος (Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, αφού η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Επειδή δεν μπορεί να πει την αλήθεια στο παιδί, του λέει ότι η μαμά του έχει πάει ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμα πιο πειστικός, γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του.

Το παιδί ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα της θα επιστρέψει.

Μετά από μια παρεξήγηση, η μικρή Αλίκη θα πιστέψει ότι η Ζωή (Γερονικολού), στενή συνεργάτιδα του πατέρα της, είναι η μαμά της.

Η Ζωή θα δεχτεί να παίξει αυτόν τον ρόλο για το καλό του παιδιού.

Φυσικά όλα θα ανατραπούν όταν εμφανιστεί η πραγματική μητέρα της Αλίκης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές και συγκινητικές καταστάσεις.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος, Μαρίνα Βροντή, Παναγιώτης Κυριακού, Κατερίνα Νικολοπούλου, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Μαρία Παπακώστα, Μαρίλια Χαριδήμου (που γνωρίσαμε πριν από μερικά χρόνια στο σποτ του τότε κόμματος Το Ποτάμι) και η μικρή Αλεξάνδρα Προυντζοπούλου.

Σκηνοθεσία – Επιμέλεια: Σταύρος Ποταμάρης

Σενάριο: Νίκος Παπαδόπουλος, Γλυκερία Κακούρη και Νικόλας Στραβοπόδης

Παραγωγή: Red Smile