Σαν ψέμα: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της νέας σειράς του Open
Σειρές

Σαν ψέμα: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Σαν ψέμα: Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της νέας σειράς του Open

Κάθε πότε θα προβάλλεται και πότε έρχεται στις οθόνες μας;

Νέα είσοδος στη μυθοπλασία έρχεται σύντομα από το Open στις οθόνες μας με μία ολοκαίνουργια σειρά που θα προβάλλεται πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα αποτελεί το lead in του.

Πρόκειται για την καθημερινή σειρά «Σαν ψέμα» σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, σκηνοθέτη των σειρών, «Οργή», «Γλυκάνισος», «Το μυστικό της πεταλούδας», η οποία γυρίζεται στην Κύπρο και βρίσκεται ήδη σε διαδικασία υλοποίησης, όπως μαθαίνουμε από το TV 24 αλλά και επιβεβαίωσαν οι ίδιοι οι ηθοποιοί.

Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η επίσημη φωτογράφιση των πρωταγωνιστών στο πλατό του Open.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς, που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο, θα δούμε μεταξύ άλλων τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, τον Χάρη Σώζο, τον Ευθύμη Γεωργόπουλο και τη Μαρία Βροντή.

Τα γυρίσματα γίνονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα που το Open δρομολογεί για τις αρχές Απριλίου σύμφωνα με όσα είπαν οι ηθοποιοί.

Η υπόθεση της σειράς

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας μεγαλώνει μόνος του την ανήλικη κόρη του, Αλίκη, καθώς η σύζυγός του, Χριστίνα, τον έχει εγκαταλείψει λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να το πει στο κοριτσάκι του και προσπαθώντας να το προφυλάξει από την αλήθεια του έχει πει ότι η μαμά έχει πάει σε ένα μεγάλο ταξίδι.

Για να γίνει ακόμη πιο πειστικός γράφει ο ίδιος γράμματα και τα στέλνει στην κόρη του. Όμως, το κορίτσι δεν έχει σταματήσει να ελπίζει ότι μια μέρα η μητέρα του θα επιστρέψει.

Μετά από μια σειρά παρεξηγήσεων η μικρή θα νομίζει ότι η μητέρα της είναι η στενή συνεργάτιδα του μπαμπά της, η Ζωή, με την οποία εκείνος διατηρεί στενή σχέση.

Για το καλό του παιδιού η Ζωή δέχεται να παίξει το ρόλο της μητέρας και ενώ όλα φαίνονται να πηγαίνουν μια χαρά και για τους τρεις εμφανίζεται η πραγματική μάνα του κοριτσιού με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν κωμικές αλλά και συγκινητικές καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Πολυδερόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει