Σασμός επόμενα επεισόδια (95-98): Η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με τη Σάντρα και η Νάντια ρίχνει «βόμβα»
Σειρές

Σασμός επόμενα επεισόδια (95-98): Η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με τη Σάντρα και η Νάντια ρίχνει «βόμβα»

Σασμός επόμενα επεισόδια (95-98): Η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με τη Σάντρα και η Νάντια ρίχνει «βόμβα»

Τι θα δούμε την επόμενη εβδομάδα

Συμφιλιώσεις και συμβιβασμοί αλλά και ευαίσθητες ισορροπίες που απειλούν να φέρουν τα πάνω -κάτω στην Άνω Ποριά, θα δούμε στα νέα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται στον Σασμό.

Η Μαρίνα με τη γιαγιά συμφιλιώνονται, η Νάντια ρίχνει μία «βόμβα» στην τελευταία επίσκεψή της στον εισαγγελέα που ανατρέπει τα δεδομένα, ενώ η Στέλλα κάνει μια έκπληξη στον Χρήστο.

Η Θοδώρα με τον Γιώργο ετοιμάζονται να βάλουν μπρος τα χαρτιά για την υιοθεσία και τον γάμο τους την ώρα που η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με την Σάντρα σε μια περίεργη στιγμή και το παρεξηγεί.

Δευτέρα 25 Μαρτίου – Επεισόδιο 95

Η έλευση της Σάντρας στο χωριό γίνεται δεκτή με χαρά. Εκείνη, ωστόσο, φαίνεται να έχει άλλα σχέδια που θα περιπλέξουν τα πράγματα. Την ίδια στιγμή, η Θοδώρα συνεχίζει το σχέδιό της με τον Τόλη, μπερδεύοντας τόσο τη Λεμονιά όσο και το Γιώργο. Ο τελευταίος σκέφτεται να ομολογήσει όλα όσα συνέβησαν με τον Φαρμάκη στον εισαγγελέα, αλλά ο Αντώνης τον αποτρέπει.

Η Σάντρα με τον πατέρα της

Η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται να γιορτάσει τα νέα της έλευσης του νέου μέλους της, αλλά στο σπίτι των Βρουλάκηδων, τα μαύρα σύννεφα πυκνώνουν. Η Μαρίνα δε φαίνεται διατεθειμένη να δεχτεί τα μυστικά που όλοι κρύβουν από αυτή, ενώ η Αργυρώ απορρίπτει κάθε περίπτωση να τα ξαναβρεί με τη Θοδώρα. Η καταιγίδα έρχεται και δε θ’ αργήσει να ξεσπάσει.

Τετάρτη 27 Μαρτίου – Επεισόδιο 96

Ο Χρήστος μετά την όμορφη βραδιά με την Στέλλα και τον πατέρα της, αποφασίζει να την ευχαριστήσει κάνοντάς της μια μικρή έκπληξη. Η Καλλιόπη με τον Παύλο έχουν απορίες για το τι συμβαίνει μεταξύ Αργυρώς – Θοδώρας και αποφασίζουν να μάθουν. Η Θοδώρα με τη σειρά της βασανίζεται με την απόρριψη της Αργυρώς και με βαριά καρδιά ανακοινώνει στην Βασιλική την απόφαση που πήρε.

Ο Χρήστος και η Στέλλα

Ο Τηλέμαχος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια εξέλιξη με τον αδερφό του, που δεν περίμενε με τίποτα. Όσο ο Μαθιός ετοιμάζεται να δώσει απαντήσεις στην Νάντια, η Αργυρώ πιάνει τον Αστέρη με την Σάντρα σε μια περίεργη στιγμή και το παρεξηγεί.

Πέμπτη 28 Μαρτίου – Επεισόδιο 97

Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, γεγονός που τον προβληματίζει ιδιαίτερα. Ο Παντελής κάνει παράπονα στην Καλλιόπη, για τον αποκλεισμό της οικογένειάς του από τα χαρμόσυνα νέα, ενώ Νάντια και Μαθιός κάνουν μία ειλικρινή κουβέντα, πριν την αναχώρησή της για Αθήνα.

Η Νάντια και ο Μαθιός

Κι ενώ η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της απέναντι στον Χρήστο, η Νάντια ρίχνει μία βόμβα στην τελευταία επίσκεψή της στον εισαγγελέα που ανατρέπει τα δεδομένα, την ώρα που ο Γιώργος θα λάβει ένα τηλεφώνημα, που θα του παγώσει το αίμα…

Παρασκευή 29 Μαρτίου – Επεισόδιο 98

Η Θοδώρα με τον Γιώργο ετοιμάζονται να βάλουν μπρος τα χαρτιά για την υιοθεσία και τον γάμο τους. Η ψυχρότητα του Γιώργου, όμως, προβληματίζει τη Θοδώρα.

Ο Γιώργος με τη Θοδώρα

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα με τη γιαγιά συμφιλιώνονται, αλλά ο Τηλέμαχος φέρνει μια είδηση που τις αναστατώνει.

Ο Τηλέμαχος

Η Στέλλα δεν αισθάνεται καλά και παίρνει τον Χρήστο τηλέφωνο να την βοηθήσει. Ωστόσο, όταν φτάνει στο σημείο που είναι, αντικρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενε.

Η Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη

Όσο ο Αστέρης δουλεύει στο αλουμινάδικο και η Αργυρώ του τηλεφωνεί ανήσυχη, ακούει κάτι, που θα την προβληματίσει για το αν ο Αστέρης της λέει την αλήθεια…