Σασμός: Η οικογενειακή φωτογραφία των Σταματάκηδων
Σειρές

Σασμός: Η οικογενειακή φωτογραφία των Σταματάκηδων

Σασμός: Η οικογενειακή φωτογραφία των Σταματάκηδων

Η τηλεοπτική Βασιλική μοιράστηκε φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της λίγο πριν από την μεγάλη πρεμιέρα

Η τρίτη σεζόν της σειράς, Σασμός, επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν ήρθαμε αντιμέτωποι με την οργή του Νικηφόρου και την απόφασή του να σκοτώσει τον Μαθιό.

Η αποκάλυψη πώς ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή του στοίχισε και θολωμένος πήγε να τον σκοτώσει και η Βασιλική προσπάθησε να τους εμποδίσει.

Το ατύχημα με το αυτοκίνητό της, όμως, την εμπόδισε να βρεθεί στο σημείο όπου οι δύο άντρες βγήκαν εκτός εαυτού.

Σασμός spoiler: Δολοφονία σοκ! Νεκρός ο Νικηφόρος;

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η τηλεοπτική Βασιλική, ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σειράς και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από τα γυρίσματα.

Μαζί με τον Δημήτρη Λάλο και τον Γιώργο Αμούτζα ποζάρουν χαμογελαστοί κάνοντας τους φανς να «λιώνουν».

Η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη φέρνει την απόλυτη κατάστροφή

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του.

Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Σασμός – Βασίλης Μπισμπίκης: Η άγρια και σκληρή φύση του Αντρέα Βρουλάκη

Διαβάστε επίσης

«Σασμός»: Η πρώτη φωτογραφία της Πηνελόπης Τσιλίκα από τα γυρίσματα – Ποιον ρόλο θα υποδυθεί;