«Σασμός»: Η πεθερά «φάντασμα» της Καλλιόπης λύνει τον γρίφο της κατάρας
Σειρές

«Σασμός»: Η πεθερά «φάντασμα» της Καλλιόπης λύνει τον γρίφο της κατάρας

«Σασμός»: Η πεθερά «φάντασμα» της Καλλιόπης λύνει τον γρίφο της κατάρας

Η Σταματάκαινα ζούσε για την τιμή και την υπόληψή της

Ο φόβος της Καλλιόπης για την κατάρα της πεθεράς της στον «Σασμό» όσο γίνονται φονικά στην Άνω Ποριά φαίνεται πώς την έχει στοιχειώσει.

Η Σταματάκαινα ή αλλιώς Αμαλία Ζαργιανάκη, μιλά στον «Τηλεθεατή», για τον ρόλο «φάντασμα» που έχει στη σειρά και που καθόλου τυχαίος δεν είναι.

Μάλιστα, έκανε και μια πολύ σημαντική αποκάλυψη βάζοντας τους τηλεθεατές στη διαδικασία να αποκρυπτογραφήσουν τις κατάρες της και να δουν τι επιπτώσεις είχαν όσοι την παρακούν.

«Η Σταματάκαινα είναι η γνήσια αρχόντισσα της Κρήτης, σεβαστή από τον κόσμο. Αυτό το πρόσωπο το συναντάμε συχνά στην Κρήτη, ακόμα και τώρα. Η μάνα που γίνεται θεριό αν της πειράξουν την οικογένεια και θυσία για τα παιδιά της, αν κινδυνέψουν».

«Είναι δυναμική, με κινήσεις διακριτικές, προστατευτική αλλά όταν χρειάζεται δεν είναι καθόλου αθόρυβη. Είναι αυτή που θα ανοίξει πόλεμο εναντίον όλων, αρκεί να κρατήσει την οικογένειά της αγαπημένη».

«Με την Καλλιόπη ήταν επιφυλακτική όπως όλες οι μανάδες στην αρχή μέχρι να επιβεβαιώσει ότι όντως μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα στον γιο της. Δεν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ τους. Οι άγραφοι νόμοι και η ιεραρχία της οικογένειας ήταν συγκεκριμένοι και όποιος έμπαινε σε αυτήν τους γνώριζε και τους σεβόταν».

Σε ποιον έχει περισσότερη αδυναμία η Σταματάκαινα; Στον Αστέρη ή τον Μαθιό;

«Στον Αστέρη μιας και ήταν ο πιο αθώος και ο πιο μικρός. Άρα χρειαζόταν περισσότερη προστασία από την υπόλοιπη οικογένεια.

Αν ζούσε η αρχόντισσα θα έπαιρνε τον φόνο πάνω της. Θα έλεγε ότι το έκανε αυτή για τους δικούς της λόγους που δεν θα αποκάλυπτε ποτέ. Θυσία για τα παιδιά της θα γινόταν. Και έτσι θα ήταν τα αδέλφια αγαπημένα για πάντα».

Τι λέει για την κατάρα που φοβούνται όλοι αλλά κυρίως η Καλλιόπη;

«Τα λόγια της κατάρας ήταν μέσα από την καρδιά της Σταματάκαινας και ήταν ξεκάθαρα.

Αν τα μελετήσετε λίγο, θα ανακαλύψετε το μέλλον των ανθρώπων που την παρακούν.

Εκτός αν υπάρξει κάτι που θα την σπάσει».

Διαβάστε επίσης

«Σασμός» επόμενα επεισόδια: Αυτός ο άνθρωπος διακόπτει τον γάμο Αστέρη – Αργυρώς