Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία Δαδακαρίδη στον ρόλο του εισαγγελέα – Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Στέλλα
Σειρές

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία Δαδακαρίδη στον ρόλο του εισαγγελέα – Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Στέλλα

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία Δαδακαρίδη στον ρόλο του εισαγγελέα – Η επεισοδιακή γνωριμία με τη Στέλλα

Ο Χρήστος Γιακωβάκης έρχεται για να ξεσκεπάσει όλα τα μυστικά και να ερωτευτεί

Μία νέα είσοδο αναμένουμε να δούμε στον Σασμό!

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εμφανίζεται στην Κρήτη, ως εισαγγελέας, Χρήστος Γιακωβάκης, για να καλύψει τη θέση της Αμαλίας Ξενάκη, η οποία έμεινε κενή, καθώς η ίδια μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Η είσοδος του ηθοποιού έχει ξετρελάνει τους fans της επιτυχημένης σειράς του Alpha, με το κανάλι να ανεβάζει την πρώτη φωτογραφία του νέου εισαγγελέα, από τα γυρίσματα, στο Twitter.

Ο αδέκαστος Γιακωβάκης

Ο Χρήστος Γιακωβάκης έχει… προηγούμενα στην Κρήτη και το όνομά του είναι γνωστό εκεί. Ο πατέρας του, Μάνθος Γιακωβάκης ήταν κι εκείνος εισαγγελέας και μάλιστα είχε μείνει στο μυαλό των ανθρώπων του νησιού ως ένας άνθρωπος με καλή καρδιά, γεγονός για το οποίο ο γιος του τον κατηγορεί.

Αντίθετα, ο Χρήστος (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), είναι αυστηρός, αμερόληπτος και ευφυής. Προέρχεται από οικογένεια με βεντέτα που κόστισε τη ζωή στον αδερφό του πατέρα του και όπως θα δούμε, σύμφων με το TV24, ο ίδιος αποφάσισε να επιστρέψει στην Κρήτη, καθώς η οικογένειά του, είχε μετακομίσει στην Αθήνα, όταν εκείνος ήταν 17 ετών, για να γλιτώσει από τις απειλές.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης επιστρέφει αποφασισμένος να πολεμήσει τη βεντέτα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες και από το γραφείο του θα περάσουν όλοι, με πρώτους τους Αντώνη, Παύλο, Βαγγέλη, Γιώργο, αλλά και τη Στέλλα.

Η γνωριμία με τη Στέλλα

Όπως φαίνεται, η γνωριμία ανάμεσα στη δικηγόρο και τον εισαγγελέα θα είναι επεισοδιακή και στον δρόμο, όταν οι δυο τους θα τρακάρουν ελαφρά.

Η Στέλλα απολογείται και του προτείνει να του κάνει ή δήλωση ή να φωνάξει την τροχαία. Εκείνος, χωρίς καμιά διάθεση θα της απαντήσει «άλλη όρεξη δεν είχα. Ακόμα δεν πάτησα το πόδι μου στην Κρήτη».

Νευριασμένη εκείνη, θα ξεκινήσει για το γραφείο του Αντώνη στον οποίο και θα μιλήσει για τον «γρουσούζη» που συνάντησε. Όταν ανοίξει την πόρτα και τον δει ξανά μπροστά της, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του εισαγγελέα, θα κεραυνοβοληθεί.

Μια μέρα αργότερα θα την καλέσει στο γραφείο του για να την κατακρίνει που αναλαμβάνει συνεχώς τις υποθέσεις των Σταματάκηδω, ενώ θα τη «δικάσει» για το γεγονός ότι δέχτηκε την κληρονομιά του Ευθύμη.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης θα αμφισβητεί συνεχώς τις ικανότητές της, φέρνοντάς την στα όριά της, όμως κάτω από τη σκληρή του αντιμετώπιση, θα αρχίσει να θαυμάζει το σθένος και την ομορφιά της.

Η συχνή επικοινωνία τους θα τους φέρει πιο κοντά, με αποτέλεσμα να ερωτευτούν τρελά και να αλλάξει η ζωή και των δύο. Μέχρι όμως να συμβεί αυτό, οι εντάσεις και οι τσακωμοί θα έχουν την τιμητική τους, σε σημείο που κανείς δεν θα μπορεί να προβλέψει ότι αυτοί οι δύο θα αγαπηθούν το τέλος.

Διαβάστε ακόμα

Σασμός: Αυτός ο ηθοποιός μπαίνει στη σειρά! Ο ρόλος του – Πώς θα επηρεάσει την εξέλιξη της βεντέτας;