«Σασμός»: Ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η πρώτη φωτογραφία
Σειρές

«Σασμός»: Ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η πρώτη φωτογραφία

«Σασμός»: Ξεκίνησε τα γυρίσματα ο Βασίλης Μπισμπίκης – Η πρώτη φωτογραφία

«Ανδρέας Βρουλάκης» εν δράσει!

Στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Σασμός», εισβάλλει, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Βασίλης Μπισμπίκης!

Ο ηθοποιός θα μπει στην οικογένεια των Βρουλάκηδων και θα υποδυθεί τον «Ανδρέα Βρουλάκη», πρώτο ξάδερφο του «Παύλου» και αδερφό του «Τηλέμαχου»!

Ο Νίκος Τσολερίδης τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά, υποδύεται τον ξάδελφο της «Μαρίνας Βρουλάκη», τον «Τηλέμαχο», που κάθε τόσο ανεβαίνει στο χωριό για να υπερασπιστεί το δίκιο της οικογένειας με όποιον τρόπο μπορεί και ο πιο συνηθισμένος είναι με τα όπλα.

Εκείνος ήταν που ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη, από τα γυρίσματα της σειράς και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αδερφός από άλλη μητέρα. Σασμός, 3η σεζόν, πρώτη μέρα».

Ο ρόλος του Βασίλης Μπισμπίκη

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου.

Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του.

Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος σε εταιρεία φορτηγών πλοίων, μεταφοράς υγρών καυσίμων. Σαν καπετάνιος σε τόσο μακρινά και δύσκολα ταξίδια, που τις περισσότερες φορές κρατούσαν πολλούς μήνες, έδειξε τις άριστες διοικητικές και ηγετικές του ικανότητες.

Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή, για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε ότι το φορτίο του πετρελαιοφόρου του ήταν λάθος ζυγισμένο και ο ίδιος μετέφερε παράνομα μία μεγάλη επιπλέον ποσότητα, σχεδόν το μισό φορτίο. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε, που βρίσκονται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Βασίλης Μπισμπίκης: Η πρώτη ανάρτησή του ως «Αντρέας Βρουλάκης» του «Σασμού»

Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καυγά με έναν συγκρατούμενό του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης.

Άρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Άνω Ποριά, την περίοδο που ο Παύλος έχει καλέσει τον Λάζαρο και τον Τηλέμαχο για να συζητήσουν για τον σασμό. Κάνει έκπληξη στον αδερφό του, αλλά και στον Παύλο, με τον οποίο τους συνδέει αγάπη και φιλία χρόνων. Πόσο η παρουσία του θα επηρεάσει τις εξελίξεις; Πώς θα δεχθεί τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ; Πώς θα σταθεί απέναντι στους Σταματάκηδες; Και τελικά, για ποιο λόγο επέστρεψε;

Διαβάστε ακόμα

«Σασμός» spoiler: Εγκαταλείπει απελπισμένος τα εγκόσμια;