«Σασμός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο νοσοκομείο
Σειρές

«Σασμός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο νοσοκομείο

«Σασμός»: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο νοσοκομείο

Ο Αστέρης, η Καλλιόπη και η Αργυρώ αγωνιούν - Όλες οι φωτογραφίες που έδωσε ο Alpha

Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου του «Σασμού» έδωσε ο Alpha, που δεν έχει σταματήσει στο Twitter να επιβραβεύει τους φανς της σειράς με φωτογραφικό υλικό από τα αγαπημένα του ζευγάρια.

Με την παραμικρή παράκληση για φωτογραφίες των ζευγαριών ο Alpha ικανοποιεί αμέσως τα αιτήματα και ιδού μερικές φωτογραφίες που έδωσε στο Twitter.

Ιδού όμως τα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα των επεισοδίων του τρίτου κύκλου που θα ξεκινήσει με την αγωνία των ηρώων για την υγεία του Μαθιού.

Οι πρώτες φωτογραφίες όπως θα δείτε επιβεβαιώνουν ότι η Καλλιόπη είναι καλά και μαζί με τον Αστέρη και την Αργυρώ περιμένουν νέα για την κατάσταση του πυροβολημένου Μαθιού.

Tα spoiler αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι δύσκολη ενώ παράλληλα ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης αναζητά ποιος τον πυροβόλησε, με τον Νικηφόρο να κινδυνεύει αν αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Ο Αστέρης και Αργυρώ διακόπτουν τον μυστικό γάμο τους και τρέχουν στο νοσοκομείο και εκεί μαθαίνουν τα τραγικά γεγονότα.

Οι φωτογραφίες περιελάμβαναν και ένα άλλο αξιαγάπητο ζευγάρι, τη Θοδώρα και τον Λευτέρη που όπως φαίνεται νέες δοκιμασίες τους περιμένουν αφού θα χάσουν το μωρό που περιμένουν.