Σασμός: Όλοι οι παλιοί και νέοι ηθοποιοί του γ΄κύκλου
Σειρές

Σασμός: Όλοι οι παλιοί και νέοι ηθοποιοί του γ΄κύκλου

Σασμός: Όλοι οι παλιοί και νέοι ηθοποιοί του γ΄κύκλου

Η σειρά του Alpha επιστρέφει τη Δευτέρα 25/9 με καθηλωτικές εξελίξεις να γράφουν τον επίλογό της αλλά και νέους χαρακτήρες που εισβάλουν για να φέρουν τα πάνω κάτω

Και επίσημα ο Σασμός επιστρέφει στις 25 Σεπτεμβρίου στις οθόνες μας με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του να αναμένεται πιο καθηλωτικός από ποτέ.

Το φινάλε της επιτυχημένης σειράς φέρνει μεγάλες ανατροπές και γεγονότα που θα κόψουν την ανάσα των τηλεθεατών.

Νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους οι οποίοι θα παίξουν τον δικό τους ρόλο στις καταιγιστικές εξελίξεις που τρέχουν.

Στον τρίτο κύκλο το εξαιρετικό καστ εμπλουτίζεται με νέα ονόματα.

Έτσι θα δούμε δούμε να εισβάλουν ο Βασίλης Μπισμπίκης, που θα υποδυθεί τον αδερφό του Στεφανή και η Έλενα Μαυρίδου, που θα ενσαρκώσει την αδερφή του Φαρμάκη.

Η άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη έπειτα από μακρόχρονη απουσία θα αποτελέσει κεντρικό σημείο της αφήγησης του τελευταίου κύκλου.

Στην αρχή κανείς δεν τον αναγνωρίζει και εκείνος δείχνει να απολαμβάνει να παίζει με τα νεύρα τους. Οι Βρουλάκηδες καλοδέχονται τον Αντρέα και φυσικά δεν του λένε τίποτα για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Σύντομα όμως ο Αντρέας βλέπει τους Σταματάκηδες να πηγαινοέρχονται στο σπίτι της Μαρίνας και τον Παύλο και η οργή του ξεχειλίζει βάζοντας σκοπό να μην αφήσει τις δύο οικογένειες να έρθουν σε σασμό.

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ (Μαρία Τζομπανάκη)

Η κεφαλή του σπιτιού. Δεσποτική γυναίκα, αυταρχική και ταυτόχρονα θρησκευόμενη, που θέλει να τα ελέγχει όλα και να λύνει τα προβλήματα της οικογένειας αποφασιστικά. Για τους γιους της Μαθιό και Αστέρη είναι μάνα και πατέρας. Σκληρή, με καρδιά από πέτρα, εξαντλεί την αγάπη της στον πρωτότοκο γιο της τον Μαθιό, βάζοντας διακριτικά στο περιθώριο τον Αστέρη.

ΑΣΤΕΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Ορφέας Αυγουστίδης)

Ξεκίνησε σαν κτηνοτρόφος, αλλά σήμερα έχει δικό του μαγαζί κατασκευών αλουμινίου. Δευτερότοκος γιος της Καλλιόπης και μικρότερος αδερφός του Μαθιού. Μεγαλώνει στη σκιά του αδελφού του λόγω της παθολογικής αγάπης που έχει η μάνα του στον πρωτότοκο γιο της, αλλά είναι πολύ αγαπημένος με τον αδερφό του, αν και διαφορετικοί χαρακτήρες. Γοητευτικός, σύγχρονος, γλεντζές και χωρίς να δίνει σημασία στον θεσμό της βεντέτας.

ΜΑΘΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Λάλος)

Κτηνοτρόφος και αγρότης με οικονομική άνεση λόγω της οικογενειακής περιουσίας σε ζώα, σε χωράφια και ελιές. Είναι ο μεγαλύτερος αδελφός του Αστέρη κι έχει παθολογική εξάρτηση από τη μάνα του Καλλιόπη – η μόνη που τον διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο. Απρόσιτος, τύπος που δεν μπορείς να ψυχολογήσεις εύκολα. Εργατικός, τρωτός ψυχικά, φαίνεται ψύχραιμος, αλλά είναι εύθικτος λόγω της καλυμμένης ευαισθησίας του.

ΜΑΡΙΝΑ ΒΡΟΥΛΑΚΗ ( Μαρία Πρωτόπαππα)

Γυναίκα ιδιαίτερα ευαίσθητη παράλληλα όμως και δυνατή. Μεγάλωσε μόνη της τα παιδιά της (Πέτρο και Αργυρώ) τιμώντας πάντα τον νεκρό από τη βεντέτα άντρα της (Μάρκο). Μετά τον θάνατο του άντρα της, αγαπήθηκε βαθιά κ ειλικρινά με τον Αντώνη Φραγκιαδάκη (τον αστυνόμο).

ΑΡΓΥΡΩ ΒΡΟΥΛΑΚΗ ( Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη)

Όμορφη κοπελιά, γεμάτη ενέργεια, με μελαγχολικό βλέμμα, αλλά και δυνατό χαρακτήρα. Τον πατέρα της (Μάρκο) δεν έχει προλάβει να τον γνωρίσει καλά, αφού δολοφονείται όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Τραυματισμένη από αυτό το γεγονός, χάνει τη μιλιά της και φεύγει για παραπάνω από 20 χρόνια σε συγγενείς στην Αυστραλία. Όταν μετά από τόση μεγάλη απουσία αποφασίζει να επιστρέψει να δει τους δικούς της σ’ ένα πολύβουο διεθνές αεροδρόμιο συναντά τον Αστέρη και ο μεταξύ τους έρωτας είναι κεραυνοβόλος όσο και μοιραίος. Έχει αδυναμία στον μικρότερό της αδελφό Πέτρο.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ (Δημήτρης Ήμελλος)

Ο αστυνομικός διευθυντής που θα αναλάβει να λύσει το μυστήριο των πρώτων φόνων της ιστορίας. Έντιμος, οξυδερκής, καθαρός, απολαμβάνει την εκτίμηση της τοπικής κοινωνίας. Έχει μείνει ανύπαντρος αφού ο έρωτάς του για τη Μαρίνα Βρουλάκη, μένει για πάντα ανεκπλήρωτος. Τσαμπουκάς και αυστηρός όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες, ήπιος και συναινετικός όταν πρέπει.

ΠΑΥΛΟΣ ΒΡΟΥΛΑΚΗΣ (Στέλιος Μάινας)

Ο Παύλος είναι πρώτος ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη. Άνθρωπος κλειστός με φλογερό και δυναμικό χαρακτήρα. Είχε παντρευτεί την Αιμιλία (Γ.Φέστα) κι είχαν ένα αγοράκι, που πνίγηκε μικρό. Αυτό το τραγικό γεγονός, τον χώρισε με την γυναίκα του, Αιμιλία, παρ΄όλο που είχαν μεγάλη αγάπη μεταξύ τους, αφού εκείνη τον κατηγόρησε κάποια στιγμή για το θάνατο του παιδιού τους. Λίγα χρόνια μετά ο Βασίλης Σταματάκης σκοτώνει τον Μάρκο. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο χτύπημα για τον Παύλο, που μετά το μοναχοπαίδι του, χάνει και τον ξάδερφο του που τον είχε σα μικρό αδερφό. Ο ασκός του Αιόλου ανοίγει και η βεντέτα συνεχίζεται…. μέχρι τη στιγμή που όλοι μαθαίνουν πως ο Παύλος πνίγηκε στη θάλασσα. Περίπου είκοσι χρόνια μετά επιστρέφει σε μια τραγική στιγμή για την οικογένεια Βρουλάκη.

ΑΝΤΡΕΑΣ ΒΡΟΥΛΑΚΗΣ (Βασίλης Μπισμπίκης)

Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου. Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπά Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε την μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ-ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗ (Μαριλίτα Λαμπροπούλου)

Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου. Γυναίκα κομψή, ευπροσήγορη, νοικοκυρά, καλή μάνα, πιστή αν και όχι ευτυχισμένη σύζυγος. Ανέχεται έναν επιπόλαιο, άπιστο σύζυγο που πολλές φορές της φέρεται απότομα και την πληγώνει… Μοναδική παρηγοριά στην γκρίζα ζωή της, το παιδί της, ο Νικηφόρος 18 ετών, στον οποίον αφοσιώνεται απολύτως και ολοκληρωτικά.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗ (Ευγενία Σαμαρά)

Ανερχόμενη δικηγόρος, γοητευτική και με ισχυρή προσωπικότητα είναι γόνος αστικής οικογένειας των Χανίων. Οι γονείς της στην αρχή, είναι αντίθετοι στη σχέση της με τον Αστέρη, ιδιαιτέρως η μητέρα της η Σοφία. Η επιμονή της, η αγάπη της για τον Αστέρη και η σταθερή της απόφαση να είναι μαζί του, θα τους κάνει να συμβιβαστούν και να αποδεχθούν τη σχέση και τον αρραβώνα τους.

ΕΥΑ ΑΒΡΑΜΙΔΗ (Πηνελόπη Τσιλίκα)

Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του. Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, την μεγάλωσαν με άνεση και την σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγρο-τουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους.

ΠΑΠΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ (Μιχάλης Αεράκης)

Γελαστός, γλεντζές, αλλά αυστηρός όταν πρέπει και τότε τον τρέμουν όλοι. Γνωρίζει τα μυστικά όλης την κοινότητας, κρατώντας σοφά τις ισορροπίες. Ο παπά-Μιχάλης πολλά ακούει, πολλά γνωρίζει και αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα. Ταυτόχρονα παπάς και κοινωνικός λειτουργός, έχει μια βαθιά σχέση με την Καλλιόπη, μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια. Στόχος του είναι να μεσολαβήσει ανάμεσα στις δυο οικογένειες και να καταπραΰνει τα πάθη.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ (Γιώργος Αμούτζας)

Μοναχοπαίδι του Στεφανή και της Βασιλικής. Έχει δώσει Πανελλαδικές και ετοιμάζεται να πάει με τον φίλο του τον Μανόλη να σπουδάσουν στη Γεωπονική Σχολή Ηρακλείου .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΔΑΛΗΣ (Γιώργος Γεροντιδάκης)

Αστυνομικός, έξυπνος, αποφασιστικός κι αφοσιωμένος στη δουλειά του και στις αποστολές του. Εξ αιτίας αυτού ο Λευτέρης δεν έχει προσωπική ζωή. Η μοίρα θα παίξει το δικό της παιχνίδι και θα βρεθεί αντιμέτωπος με γεγονότα και καταστάσεις που θα καθορίσουν τις εξελίξεις.

ΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (Αλίνα Κωτσοβούλου)

Σύζυγος του Παντελή και μητέρα της Θοδώρας και του Μανόλη. Γυναίκα του χωριού με καλή καρδιά και ευαίσθητη ψυχή. Προσπαθεί ανεπιτυχώς να κατευνάσει τη σκληρότητα του άντρα της και την επιπολαιότητα της κόρης της. Συμπαραστέκεται ουσιαστικά στο γιο της Μανόλη κι έχει βαθιά συναισθηματική σχέση μαζί του.

ΘΟΔΩΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΗ (Δανάη Παππά)

Έχει κληρονομήσει τον κακότροπο χαρακτήρα της από την πατέρα της Παντελή σε αντίθεση με την ταπεινή και σεμνή μητέρα της Άννα. Όμορφη, σέξι αλλά και αδίστακτη. Ο έρωτας που είχε για τον Πέτρο Βρουλάκη θα μετατραπεί σε εμμονή και σε θανατηφόρο μίσος. ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (Στάθης Μαντζώρος) Ο καφετζής του χωριού. Χωριάτης σε σουλούπι και συμπεριφορά. Κακότροπος και στριφνός χωρίς ευαισθησίες. Δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση το γιο του τον Μανόλη, ακόμα και όταν όλοι τον επιβραβεύουν για το ταλέντο του στα μαθηματικά και την επιτυχία του στις Πανελλαδικές. Είναι παντρεμένος με την Άννα.

ΓΙΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ (Όλγα Δαμάνη)

Μάνα του Μάρκου Βρουλάκη, πεθερά της Μαρίνας, και γιαγιά της Αργυρώς και του Πέτρου. Καλοσυνάτη, ολιγόλογη, μα διορατική, με λαϊκή σοφία και βαθιά αίσθηση του δικαίου.Συνομιλεί με τη φύση, παρατηρεί τα ασήμαντα αδιόρατα σημάδια και κάποιες φορές διαβάζει το μέλλον από το πέταγμα και τις κραυγές των πουλιών.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΠΑΠΑΔΙΑ (Στέλλα Γκίκα)

Η γυναίκα του παπά είναι η χαρά της ζωής, κεφάτη, έξω καρδιά, παρακολουθεί τα ζώδια [κρυφά από τον παπά] και της αρέσουν τα πονηρά κουτσομπολιά. Πελάτισσα και έμπιστη φίλη της Μαρίνας, γνωρίζει το ιστορικό της σχέσης της με τον Αντώνη και πάντα την ενθαρρύνει. Στα δύσκολα έχει πάντα ένα καλό λόγο να πει, είναι εχέμυθη και έχει σωστό κριτήριο για τους ανθρώπους.

ΝΤΙΝΑ ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ (Ευφημία Καλογιάννη)

Αστυνόμος, υφισταμένη του Αντώνη, γοητευτική, cool, με μια πολύ προσωπική και δηκτική αίσθηση του χιούμορ. Αυτοσαρκάζεται και σχολιάζει ό,τι συμβαίνει γύρω της, με οξυδέρκεια. Διαβάζει τους ανθρώπινους χαρακτήρες και τους υπόπτους στην υπόθεση των φόνων. Φροντίζει τον Αντώνη συστηματικά και διακριτικά, από τα χάπια της πίεσης, μέχρι τα υπηρεσιακά θέματα που τον συγχύζουν. Είναι σαφώς ερωτευμένη μαζί του, αλλά ξέρει μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η σχέση και δεν το κάνει μελό.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΑΡΙΩΤΑΚΗΣ (Σπύρος Σαραφιανός)

Συνταξιούχος καθηγητής. Ο πατέρας της Στέλλας. Καλόβολος, χιουμορίστας, του αρέσει να πειράζει με πλάγιο τρόπο την αυταρχική του σύζυγο, τη Σοφία, την οποία αγαπά. Φυσικά εκείνη έχει το πάνω χέρι και τον καταπιέζει, αλλά ο Τάσος έχει τον τρόπο του να το προσπερνάει. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην κόρη του Στέλλα.

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ (Στρατής Χατζησταματίου)

Ευαίσθητος, δειλός, φοβισμένος, δύσπιστος μα ιδιοφυής στα μαθηματικά, κάτι που θα του επιτρέψει αργότερα να βρει τον δρόμο του. Γιος του Παντελή Αγγελάκη και της Άννας, που έχουν το καφενείο στην πλατεία του χωριού.

TZENH (Σάντυ Χατζηιωάννου)

Όμορφη, ευαίσθητη, ερωτική. Μεγάλωσε με τη γιαγιά της καθώς οι γονείς της είχαν φύγει μετανάστες στον Καναδά. Είναι παιδικοί φίλοι με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη τους οποίους αγαπά πολύ και τους θεωρεί οικογένειά της.

ΜΥΡΩΝ ΠΛΑΤΑΚΗΣ (Δημήτρης Μαμιός)

Νεαρός αστυνόμος που μόλις βγήκε από τη Σχολή και πήρε μετάθεση στο Ρέθυμνο. Πρόθυμος, έξυπνος, αλλά λίγο κολλημένος στο γράμμα του Νόμου, χωρίς να μπορεί να αντιληφθεί τον ιδιαίτερο κώδικα τιμής των Κρητικών. Σέβεται και μαθαίνει κοντά στον Αντώνη, αλλά γίνεται διαρκώς στόχος των πειραγμάτων της Ντίνας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΑΡΑΣ (Γιώργος Τρανταφυλλίδης)

Ο Βαγγέλης Πανταζής είναι ο αδελφός του Σταύρου Πανταζή, του πρώην συζύγου της Αργυρώς Βρουλάκη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα με τον πατέρα του και τον αδελφό του και διατηρούσαν, μαζί με τον Σταύρο, εργαστήριο χειροποίητων κοσμημάτων καθώς ήταν και οι δυο εξαιρετικοί τεχνίτες. Ήταν, επί πολλά χρόνια, εθισμένος στον τζόγο και εξαιτίας αυτού μπλεγμένος με τοκογλύφους και υπόκοσμο. Ήλθε στην Άνω Ποριά, αρχικά για να στηρίξει τον αδελφό του, όταν αντιμετώπιζε προβλήματα με την Αργυρώ. Έμεινε όμως στην Κρήτη, παρά το γεγονός πως ο αδελφός του επέστρεψε στα Γιάννενα, διότι γνώρισε τον Ευθύμη Φαρμάκη, βρήκε δουλειά στο μαγαζί του και σιγά σιγά έγινε το δεξί του χέρι. Ο Ευθύμης τον εμπλέκει στις βρομοδουλειές του και τον χρησιμοποιεί ανάλογα με τις περιστάσεις. Έχει σχέση με την Ντίνα, την αστυνομικό-δεξί χέρι του Αντώνη Φραγκιαδάκη, από την οποία αφενός αποσπά πληροφορίες αφετέρου την αγαπά. Ο Βαγγέλης είναι ο άνθρωπος με τις λεπτές διαχωριστικές γραμμές, με όνειρα και φιλοδοξίες που δεν θα καταφέρει όμως να υλοποιήσει, με κίνδυνο να χάσει τη μοναδική γυναίκα που τον αγάπησε αληθινά και είχε αποφασίσει να σταθεί πλάι του.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ (Μάνος Πετούσης)

Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, σύζυγος Αιμιλίας (Γ.Φέστα). Ο Δημήτρης ήταν φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας) και από τους πρώτους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της Αιμιλίας όταν έμαθαν πως πνίγηκε. Κάποια στιγμή η αγάπη αναμεταξύ τους, ένωσε τους δρόμους τους για πάντα. Ο Δημήτρης έχει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο στην οποία η Αιμιλία έδωσε όλη την αγάπη που η ζωή της στέρησε όταν έχασε τον γιο της.

ΤΟΛΗΣ ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ (Θάνος Μπίρκος)

Πρόκειται για ένα 50άρη λογιστή που όνειρο του ήταν πάντα να γίνει ηθοποιός για αυτό και σε άσχετες στιγμές απαγγέλει ατάκες από διάφορους ρόλους. Όνειρό του να διοργανώσει και να ανεβάσει μια παράσταση στην φυλακή, αλλά δεν βρίσκει ποτέ κανέναν πρόθυμο να συμμετάσχει, για αυτό και θα παραμείνει όνειρο. Υπερκινητικός, με πηγαίο χιούμορ, ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα κ την τάξη, διατηρεί το κελί καλύτερα από το σπίτι του. Σφυρίζει κεφάτος αγαπησιάρικα τραγουδάκια του ’50 –’60, είναι μια ρομαντική ψυχή με παλαιομοδίτικο τρόπο.

ΑΙΜΙΛΙΑ ΞΕΝΑΚΗ (Γιώτα Φέστα)

Εισαγγελέας. Πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε παντρευτεί τον Παύλο και χώρισαν μετά τον τραγικό θάνατο του γιου τους. Μετά από κάποια χρόνια και όταν ο Παύλος θεωρήθηκε νεκρός, η Αιμιλία παντρεύτηκε τον Δημήτρη Μαραθάκη (Μ.Πετούσης). Είναι φίλη της Σοφίας (Ν.Γιαννουδάκη), της μητέρας της Στέλλας (Ευ.Σαμαρά). Παρ΄ όλο που ο γάμος της με το Δημήτρη είναι ήρεμος κι ευτυχισμένος, όταν συναντά τον Παύλο και μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν, οι παλιές πληγές ανοίγουν ξανά.

ΣΟΦΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ (Νεκταρία Γιαννουδάκη)

Ψυχαναλύτρια, η μητέρα της Στέλλας. Αστή, αυστηρή, με καταγωγή από την Αθήνα. Όταν η Στέλλα προδοθεί από τον Αστέρη θα συμπαρασταθεί ολόψυχα στην κόρη της, παρά το γεγονός πως ήταν κάθετα αντίθετα ευθύς εξ αρχής με αύτη την σχέση. Όταν κάποια στιγμή η Στέλλα αναλάβει την υπεράσπιση του Αστέρη στο δικαστήριο, θα έρθει πάλι σε σύγκρουση μαζί της, φοβούμενη ότι ποτέ δεν θα μπορέσει να ξεκόψει από αυτόν. Βρίσκεται σε μια διαρκή, με χιουμοριστικούς τόνους, σύγκρουση με τον Τάσο τον σύζυγό της, που θεωρεί πως τίποτα δεν κάνει καλά.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ (Δημήτρης Γεωργαλάς)

Ο σύζυγος της Άσπας, ιδιοκτήτης καντίνας και οδηγός φορτηγού. Ζηλεύει την Άσπα, είναι απόμακρος, δυσαρεστημένος με τον εαυτό του και τη ζωή του.

ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΝΕΤΑΚΗ (Πένυ Παπαγεωργίου)

Σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας την ταυτότητά της. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα την στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. ΕΥΘΥΜΗΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ (Δημήτρης Αλεξανδρής) Φίλος του Παύλου Βρουλάκη (Στ.Μάινας). Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμα του. Μπήκε φυλακή και τώρα βγαίνει και γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο.

ΑΣΠΑ ΜΙΧΕΛΑΚΗ (Βέρα Μακρομαρίδου)

Τρίτη εξαδέλφη της Αργυρώς και έμπιστη φίλη της. Επέστρεψε με την οικογένειά της πριν 8 χρόνια από την Αυστραλία, παντρεύτηκε με τον Κώστα και τώρα διατηρούν μαζί μια καντίνα λίγο έξω από το χωριό. Η Άσπα έχει παράνομη σχέση με τον Στεφανή Σταματάκη και γενικότερα ο γάμος της με τον Κώστα περνά μεγάλη κρίση.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Δολοφονία σοκ! Νεκρός ο Νικηφόρος;