«Σασμός» spoiler: Η Στέλλα γοητεύεται από τον Ευθύμη και ζουν έναν ολέθριο έρωτα
Σειρές

«Σασμός» spoiler: Η Στέλλα γοητεύεται από τον Ευθύμη και ζουν έναν ολέθριο έρωτα

«Σασμός» spoiler: Η Στέλλα γοητεύεται από τον Ευθύμη και ζουν έναν ολέθριο έρωτα

Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις από τη νέα χρονιά

Από τη νέα χρονιά ο «Σασμός» επιστρέφει στις οθόνες μας με νέες εξελίξεις και ανατροπές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Ανάμεσα σε όσα θα δούμε σύμφωνα με το TV24, θα είναι και ο ολέθριος έρωτας μεταξύ Ευθύμη και Στέλλας.

Μπορεί στην αρχή η όμορφη δικηγόρος να προσπαθούσε να τον αποφύγει καθώς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του αλλά στο τέλος κατάφερε και την έπεισε.

Όταν εκείνος της έκανε δεύτερη φορά πρόταση να συνεργαστούν για τις επιχειρήσεις του έπειτα από σκέψη του είπε το πολυπόθητο «ναι». Από τότε όταν ο Ευθύμης Φαρμάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο, είναι η πρώτη που καλεί στο τηλέφωνο σύντομα, όμως, όλο αυτό θα αλλάξει.

Οι δυο τους θα έρθουν κοντά και θα ξεκινήσουν μία παθιασμένη σχέση.

Ο γοητευτικός νονός της νύχτας μπορεί να μην ξεχνάει το παρελθόν εκείνο που έζησε με τη Ρέα, τη σύζυγό του, πριν πέσει νεκρή από τη σφαίρα του Αντώνη Φραγκιαδάκη παρόλα αυτά δεν έχει κρύψει ότι είναι απόλυτα γοητευμένος από τη νεαρή δικηγόρο της Κρήτης.

Οι υποθέσεις που θα προκύψουν θα τους φέρουν σε στενή επαφή με αποτέλεσμα ο ένας να συνηθίσει την παρουσία του άλλου.

Ο Ευθύμης δεν θα διστάσει να φανερώσει τον έρωτά του για την όμορφη Στέλλα και μοιραία εκείνη θα υποκύψει στη γοητεία του, Όσο εκείνοι μπαίνουν πιο βαθιά στον έρωτα που θα τους ταρακουνήσει και θα τους παρασύρει τόσο οι γονείς της Στέλλας θα αγωνιούν για το μέλλον του όμορφου ζευγαριού.