Σασμός spoiler: Ο Αντρέας είναι Σταματάκης!
Σειρές

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας είναι Σταματάκης!

Σασμός spoiler: Ο Αντρέας είναι Σταματάκης!

Η αλήθεια βόμβα θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας στον Σασμό

Μια σοκαριστική αλήθεια φαίνεται ότι θα αλλάξει την ιστορία του Σασμού σύμφωνα με το αποκλειστικό spoiler του TV24.

Και θα αφορά τον Αντρέα. Το μένος του για τους Σταματάκηδες δεν λέει να κοπάσει ειδικά όταν μάθει ότι ο Μαθιός παραδίνεται για τον θάνατο του Λάζαρου.

Πώς έγινε αυτό; Όταν η Καλλιόπη και η Βασιλική οργάνωσαν σχέδιο για να σκοτώσουν τον Λάζαρο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως υπολόγιζαν. Ο Λάζαρος προσπαθώντας να αμυνθεί στα χτυπήματα της Βασιλικής παραπατά και πέφτει με το κεφάλι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί. Ο Μαθιός το μαθαίνει, όπως και όλες τις λεπτομέρειες του περιστατικού από τη μάνα του και για να καλύψει τη Βασιλική που είναι έγκυος στο παιδί τους πηγαίνει στον Αντώνη και παραδίνεται. Ο Αντώνης δεν τον πιστεύει, επειδή όμως οι λεπτομέρειες που δίνει συμπίπτουν με της υπόθεσης τον οδηγεί στον κρατητήριο και η Στέλλα αναλαμβάνει την υπεράσπισή του.

Ο Αντρέας μαθαίνει ένα συνταρακτικό μυστικό

Σύμφωνα με το TV24, όταν ο Αντρέας ήταν επτά ετών, η μητέρα του Μαρία, αυτοκτόνησε σε ένα από τα κτήματα των Σταματάκηδων γιατί είχε παράνομη σχέση με τον Τζανή Σταματάκη και ας ήταν παντρεμένη.

Η ερωτική τους ιστορία κράτησε χρόνια και αυτό γιατί η οικογένεια του Τζανή δεν την ήθελε για νύφη. Έτσι οι δικοί της την προξένεψαν στον Μανούσο Βρουλάκη παρότι η καρδιά της ήταν δοσμένη αλλού. Μάλιστα συνέχιζε να βλέπει τον Τζανή. Όταν η οικογένειά του το έμαθε, έσπευσαν να τον παντρέψουν με άλλη γυναίκα.

Η Μαρία το έμαθε και από την απελπισία της πήρε δηλητήριο και πέθανε στα χωράφια του Τζανή αφήνοντας πίσω της τον Αντρέα αλλά και τον Τηλέμαχο μωρά.

Ο Αντρέας μεγαλώνοντας πήρε την απόφαση να εκδικηθεί για τη μητέρα του όλη την οικογένεια της Καλλιόπης.

Καθώς ο Παύλος μαθαίνει τα υποχθόνια σχέδια του Αντρέα να σκοτώσει τον Μαθιό αποφασίζει να ειδοποιήσει τον παπα- Μιχάλη και εκείνος τη γιαγιά Ειρήνη καθώς είναι οι άνθρωποι που κρύβουν το μεγάλο μυστικό για τη μητέρα του Αντρέα.

Παίρνουν την απόφαση να του μιλήσουν γιατί ξέρουν ότι δεν θα σταματήσει πουθενά αν δεν τρέξει αίμα Σταματάκη. Ο παπάς του δηλώνει να μην κάνει τίποτα που θα μετανιώσει γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρει.

Ο Αντρέας αναζητά τη γιαγιά Ειρήνη και ζητά εξηγήσεις. «Ο παπάς μού μίλησε για κάποιες αλήθειες που μπορεί να έρθουν στο φως και να φέρουν τη ζωή μου τούμπα. Ποιες είναι αυτές θεία;».

Η γιαγιά αποφασισμένη να σταματήσει την αιματοχυσία του αποκαλύπτει ότι είναι παιδί του Τζανή Σταματάκη και όχι του Μανούσου Βρουλάκη. Η ζωή του κλονίζεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η μητέρα του είχε παράνομη σχέση με Σταματάκη και πως το δικό του αίμα είναι Σταματάκη. Και όχι μόνο το δικό του αλλά και του Τηλέμαχου! Πλέον ο Μαθιός και ο Αστέρης είναι πρώτα του ξαδέλφια. Θα τολμήσει μετά από αυτή την αποκάλυψη να εξακολουθεί να θέλει να τους σκοτώσει;