«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σώζει την Καλλιόπη από βέβαιο θάνατο!
Σειρές

«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σώζει την Καλλιόπη από βέβαιο θάνατο!

«Σασμός» spoiler: Ο Παύλος σώζει την Καλλιόπη από βέβαιο θάνατο!

Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ως από μηχανής θεός την κρίσιμη στιγμή

Δύο αιώνιοι ορκισμένοι εχθροί έρχονται αντιμέτωποι στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» σε μία δραματική στιγμή που θα αλλάξει τις ισορροπίες στη σειρά του Alpha.

Σύμφωνα με το TiVi Σήριαλ, η Καλλιόπη είναι μόνη μετά τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής και τον Αστέρη που που έχει φύγει από το χωριό.

Η μοναξιά είναι σκληρή για την «Καπετάνισσα» και άλλη μία φορά στρέφεται για παρηγοριά στον άνδρα της που μπορεί να έχει φύγει από τη ζωή αλλά ζει μόνιμα στις σκέψεις της.

Έτσι σε άλλη μία συζήτηση με τη φωτογραφία του Βασίλη Σταματάκη η Καλλιόπη του ανάβει παράλληλα το καντήλι αλλά φεύγοντας από το δωμάτιο δεν προσέχει ότι δεν καίει καλά και οι σπίθες του έχουν αρχίσει να πετάγονται σε όλο το δωμάτιο.

Γρήγορα το σπίτι παίρνει φωτιά και η Καλλιόπη χάνει τις αισθήσεις της σύμφωνα με το περιοδικό TiVi.

Εκείνη την ώρα ο Παύλος σε έναν από τους περιπάτους του στο χωριό παρατηρεί τις φλόγες στο σπίτι των Σταματάκηδων και τρέχει να δει τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας μέσα βλέπει την Καλλιόπη ημιλιπόθυμη και προσπαθεί να τη συνεφέρει. Μόλις η Καλλιόπη ανοίγει τα μάτια της και συνειδητοποιεί τι συμβαίνει εκείνος της ζητά ένα αντάλλαγμα για να της σώσει τη ζωή…

«Αν θες να ζήσεις για να καμαρώσεις τα κοπέλια σου, υποσχέσου μου ότι τα κτήματα και ό,τι είχε πάρει στα χέρια του ο Άγγελος από την περιουσία της μητέρας του, θα παραμείνουν στην των Βρουλάκων» της λέει χαρακτηριστικά.