Σασμός spoiler: Σοκ! Ο Αστέρης χαροπαλεύει, ο Αντρέας του δίνει το νεφρό του
Σειρές

Σασμός spoiler: Σοκ! Ο Αστέρης χαροπαλεύει, ο Αντρέας του δίνει το νεφρό του

Σασμός spoiler: Σοκ! Ο Αστέρης χαροπαλεύει, ο Αντρέας του δίνει το νεφρό του

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού.

Μετά από δεκάδες βάσανα προβλήματα δολοπλοκίες και μία βεντέτα να είναι σε εξέλιξη θα φτάσει η ώρα που ο Αστέρης και η Αργυρώ θα αγγίξουν την πραγματική ευτυχία όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Η Καλλιόπη έχοντας καταλάβει ότι ο Παύλος δεν φταίει τη δολοφονία του άντρα της στη φυλακή και η Αργυρώ πως ο Μαθιός έχει σκοπό να παραδοθεί για το θάνατο του Στεφανή μόλις η Βασιλική γεννήσει θα ξεκινήσει μία νέα εποχή ανάμεσα στις δύο οικογένειες θα επικρατήσει αγάπη και θα κάνει τους πάντες να κοιτούν το μέλλον με ανυπομονησία.

Σύμφωνα όμως με το TV24, μία ξαφνική αδιαθεσία του Αστέρη τους κάνει όλους να ανησυχήσουν. Στα επεισόδια που θα προβληθούν στα τέλη του Φεβρουαρίου ο Αστέρης μετά από μία κουβέντα του με την Αργυρώ θα λιποθυμήσει στην αγκαλιά της.

Ο Αστέρης θα έχει πρόβλημα με τον νεφρό του και εξετάσεις που θα κάνει εκ νέου θα επιβάλλουν μεταμόσχευση το συντομότερον δυνατόν. Η Καλλιόπη παρακαλεί τον Θεό να τους βοηθήσει ενώ η Αργυρώ κατηγορεί τον εαυτό της θεωρώντας ότι φταίει επειδή της είχε δώσει το δικό του νεφρό όταν αρρώστησε βαριά.

Στο μεταξύ ο Αντρέας που έχει φύγει και εξαφανιστεί από την Άνω ποριά μαθαίνει τι συμβαίνει στο χωριό και για να εξιλεωθεί  για όσα προκάλεσε αποφασίζει να επιστρέψει και να βοηθήσει δίνοντας το νεφρό του στον Σταματάκη.

Διαβάστε επίσης

Σασμός – Twitter: «Βασίλω την πεθερά σου που πήγε να σε πνίξει τη συγχώρεσες. Σκάσε!»