Σασμός – Τζομπανάκη: Μας δείχνει το σπίτι που γεννήθηκε η μητέρα της και το αναπαλαίωσε
Σειρές

Σασμός – Τζομπανάκη: Μας δείχνει το σπίτι που γεννήθηκε η μητέρα της και το αναπαλαίωσε

Σασμός – Τζομπανάκη: Μας δείχνει το σπίτι που γεννήθηκε η μητέρα της και το αναπαλαίωσε

Στο Ρέθυμνο η παραγωγή της σειράς για γυρίσματα

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο και το χωριό Μαργαρίτες βρίσκεται και σήμερα (29/11) η παραγωγή και το καστ του Σασμού για γυρίσματα και οι Ρεθυμνιώτες τους υποδέχτηκαν με τελετή και τιμητική βράβευση.

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γεώργιος Μαρινάκης, παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού, Πέπης Μπιρλιράκη βράβευσε τους ηθοποιούς και παρέθεσε δείπνο και κρητικό γλέντι σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε «σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, στην ανάδειξη της τουριστικής προβολής του Ρεθύμνου». Να σημειώσουμε ότι η τελευταία φορά που σειρά μυθοπλασίας επέλεξε το Ρέθυμνο για τα γυρίσματά της ήταν πριν από 40 χρόνια.

Μάλιστα οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς μίλησαν στον Alpha, μεταξύ αυτών ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Μιχάλης Αεράκης και η Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι ιστορικό χωριό οι Μαργαρίτες και περνάμε όμορφα. Είναι συγκινητική η αγάπη που δείχνει ο κόσμος στη σειρά. Ίσως η σχέση μου με την Κρήτη και το φιζίκ μου και η παρουσία μου που μπορεί να μοιάζει με Κρητικό. Ο Αντρέας δεν αγαπάει τη βεντέτα, θέλει το δίκιο με τον δικό του τρόπο, τον παραδοσιακό» ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Η Μαρία Τζομπανάκη έδειξε στην κάμερα το σπίτι της μητέρας της. «Σε αυτό το σπίτι γεννήθηκε και μεγάλωσε η μάνα μου που εγώ αναπαλαίωσα και εδώ περνάω περισσότερο χρόνο αντί για τα Χανιά που γεννήθηκα.

Πιστεύω ότι θα γίνει σασμός γιατί η μάνα θέλει τα παιδιά της ευτυχισμένα» είπε για την «καπετάνισσα».