Στα σύνορα: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (15-16) – Σε περιπέτειες ο Ηρακλής, σε σκέψεις η Ελένη
Σειρές

Στα σύνορα: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (15-16) – Σε περιπέτειες ο Ηρακλής, σε σκέψεις η Ελένη

Στα σύνορα: Περίληψη και επόμενα επεισόδια (15-16) – Σε περιπέτειες ο Ηρακλής, σε σκέψεις η Ελένη

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Ανατρεπτικά και ξεκαρδιστικά αναμένονται τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star, «Στα σύνορα» που θα μεταδοθούν την Κυριακή 17/12 στις 20:50.

Επεισόδιο 15

Στο δείπνο με τον Μητροπολίτη, η Γιαννούλα προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μια ευκαιρία να του μιλήσει, αλλά εκείνος προτιμάει να κουβεντιάζει με τον Ηρακλή. Ο Αντώνης συνειδητοποιεί τι απεικονίζει το σχέδιο στα πιάτα και, από το φόβο του να μην το καταλάβει ο Μητροπολίτης, εισβάλλει στο δείπνο και αρχίζει να φέρεται αλλόκοτα. Τελικά, καταφέρνουν να μην προδοθούν, αλλά μόλις ο Μητροπολίτης βγαίνει από το σπίτι, ο Στέφανος τον χτυπάει κατά λάθος με το αυτοκίνητο.

Ο διαγωνισμός για τους δασοπυροσβέστες βρίσκεται σε εξέλιξη και οι υποψήφιοι προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δοκιμασίες. Τελικά, παρά τα πολλά εμπόδια που τού βάζουν, ο Ηρακλής καταφέρνει να βγει νικητής και, επιπλέον, να βοηθήσει και τον τραυματισμένο Νικόλα. Παρόλα αυτά, ο Στέλιος τον ενημερώνει ότι τους απομένει και η τελική δοκιμασία…

Επεισόδιο 16

Ο Στέλιος αποφασίζει ότι μετά την ισοπαλία, που σημειώθηκε στους προηγούμενους αγώνες, νικητής θα είναι αυτός που θα καταφέρει να κλέψει τα γαλόνια του Περικλή. Αν και αρχικά ο Ηρακλής διαφωνεί με αυτήν τη δοκιμασία, τελικά δέχεται. Στο μεταξύ, η Ιωάννα, που έχει ελέγξει τα λογιστικά βιβλία του Βαγγέλη και έχει βρει πολλά λάθη, απαιτεί να τα διορθώσουν και αυτό το επωμίζεται αναγκαστικά ο Σωτήρης. Η Ελένη, απογοητευμένη από τη ζωή της στο χωριό, σκέφτεται να μετακομίσει μακριά από όλους, βρίσκοντας μία δουλειά στα Γιάννενα.

Ο Ηρακλής, προκειμένου να κλέψει τα γαλόνια, πηγαίνει στο σπίτι του Περικλή, ως καλεσμένος για φαγητό. Η πληροφορία αυτή φτάνει στα αυτιά των υπολοίπων και αποφασίζουν να προλάβουν τον Ηρακλή και να τα κλέψουν πρώτοι. Καμία προσπάθεια, όμως, δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα…