Τηλεοπτικός οδηγός: 4+1 σειρές που έρχονται ολοταχώς στις οθόνες μας
Σειρές

Τηλεοπτικός οδηγός: 4+1 σειρές που έρχονται ολοταχώς στις οθόνες μας

Τηλεοπτικός οδηγός: 4+1 σειρές που έρχονται ολοταχώς στις οθόνες μας

Μάρτιο και Απρίλιο ακόμη περισσότερη μυθοπλασία

Αέρας ανανέωσης πνέει στους τηλεοπτικούς σταθμούς που προκειμένου να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού βγάζουν από τη φαρέτρα τους ακόμη περισσότερες σειρές που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα.

Σύμφωνα με το TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη πέντε σειρές έρχονται ολοταχώς στις οθόνες μας, κάποιες ολοκαίνουργιες και άλλες πιάνοντας το νήμα από εκεί που το άφησαν την περασμένη σεζόν.

Maestro

Μπορεί να είχε συζητηθεί η δεύτερη πρεμιέρα του 2ου κύκλου να γίνει την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025  μετά από τη διάθεση των επεισοδίων στην πλατφόρμα του Netflix, όμως, τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποφάσισε να προβληθεί η σειρά μετά το Πάσχα στο Mega και στη συνέχεια στο Netflix όπως έγινε και στον πρώτο κύκλο,

Στα νέα επεισόδια η τηλεθεατές θα δουν τον Νίκο Ψαρρά στον ρόλο του δικηγόρου του Ορέστη και τον Κώστα Μπερικόπουλο, ο οποίος θα υποδυθεί τον αστυνομικό που θα προχωρήσει τις έρευνες γύρω από τον εξαφάνιση του Χαράλαμπου.

ΖΩΗ

Η σειρά της streaming πλατφόρμας ΑΝΤ1+ θα ενισχύσει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 από τον Απρίλιο. Στο επίκεντρο είναι η Ζωή, την οποία υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη που έχασε το χαμόγελό της πριν από 25 χρόνια. Κάνει δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα ενώ ο άντρας και ο γιος της δεν συνεισφέρουν.

Όταν ένα βράδυ τις πέφτει μία γάστρα στο κεφάλι η Ζωή πεθαίνει και βιώνει μία μεταφυσική εμπειρία λίγο πριν οι γιατροί την επαναφέρουν. Εξακολουθεί να ζει μια μίζερη και προβλέψιμη καθημερινότητα μέχρι που εμφανίζεται μπροστά της ένας άγνωστος άντρας που δεν είναι ζωντανός.

Να σημειώσουμε ότι έναν μήνα νωρίτερα, τον Μάρτιο, κάνουν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 οι Ψυχοκόρες, άλλη μια σειρά του ΑΝΤ+ που θα προβληθεί από το ελεύθερο κανάλι.

IQ 160

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και τηλεοπτική Πηνελόπη Μουρίκη (Σμαράγδα Καρύδη) με τον αστυνόμο Καλατζή (Νίκος Κουρής) αναλαμβάνουν ξανά δράση περί τα τέλη Μαρτίου προκειμένου να εξχνιάσουν τις πιο περίεργες υποθέσεις.

Το σενάριο υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος.

Μαύροι πίνακες

Με εντατικό ρυθμό ετοιμάζεται η νέα σειρά του STAR «Μαύροι Πίνακες». Πρόκειται για αστυνομικό δράμα σε παραγωγή της Barking Well Media με την υπογραφή του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν «κλείσει» η Κάτια Γκουλιώνη, η Λένα Παπαληγούρα, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Δημήτρης Κίτσος. Πρόθεση της παραγωγής είναι να βγει στον αέρα τον Απρίλιο .

Έρημη χώρα

Η νέα παραγωγή της ΕΡΤ σε σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιώργου Γκιγκαπέππα που προβλήθηκε αρχικά από την ψηφιακή πλατφόρμα του ERTFLIX ήρθε η στιγμή να μεταδοθεί και από την επίγεια τηλεόραση στις 29 Μαρτίου στις 21:15 το βράδυ. Πρόκειται για μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων που έχει στο επίκεντρο την Εύα μια 11χρονη Ελληνορουμάνα με προβλήματα στην ομιλία η οποία χάνει και τους δύο γονείς της την ίδια μέρα.

Ο μόνος συγγενής της που μπορεί να αναλάβει την κηδεμονία της είναι ο Λουκάς, ο 70χρονος παππούς της, ένας σκληροτράχηλος αγρότης και κυνηγός που δεν την έχει δει ποτέ και αρνείται να τη γνωρίσει.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κέντρος, Δανάη Σκιάδη, Γιώργος Καραμίχος, Άννα Μαρία Μαρινάκη, Νίκος Αρβανίτης, Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Γιώργος Γιαννακόπουλος, Χρήστος Κοντογεώργης.

 Διαβάστε επίσης:

Η Παραλία: Δύο νέοι χαρακτήρες εισβάλλουν στη σειρά – Ποιος ηθοποιός από το Milky Way μπαίνει στο καστ;