«Το μυστικό της πεταλούδας»: Οι ηθοποιοί και το story της νέας σειράς του Open
Σειρές

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Οι ηθοποιοί και το story της νέας σειράς του Open

«Το μυστικό της πεταλούδας»: Οι ηθοποιοί και το story της νέας σειράς του Open

All star cast, δραματικά μυστικά και ιστορίες αγάπης που θα συναρπάσουν

Το καλοκαιρινό του πρόγραμμα με αέρα ανανέωσης και ανασύνταξης στήνει το Open και στο portofolio του εξασφάλισε μία κυπριακή σειρά, «Το μυστικό της πεταλούδας», με all star cast Ελλήνων και Κύπριων ηθοποιών.

Μετά και την ανάληψη καθηκόντων από τη νέα διευθύντρια προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, το Οpen ετοιμάζεται για αλλαγές και ξεκαθαρίσματα προκειμένου να μπει με φόρα στη νέα σεζόν όπως μαθαίνουμε.

Έτσι από τη Δευτέρα 26/6 θα προβάλλεται καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή στις 17.00 μια δραματική σειρά που έσπασε τα κοντέρ του ΡΙΚ κατά την προβολή της επί δύο χρόνια.

«Το μυστικό της πεταλούδας» κατάφερε να έχει στις τάξεις του τον Γιώργο Νινιό και την Ελισάβετ Μουτάφη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους πλαισιωμένους από πολλούς άλλους γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Μέμος Μπεγνής, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σταύρος Ποταμάρης (γνωστός από τον «Γλυκάνισο») και το σενάριο η Άντα Κουρμπαλή που έχει υπογράψει τις «Φιλοδοξίες», τις «Αέρινες σιωπές» αλλά και επεισόδια από το «Τμήμα Ηθών».

Τους τίτλους αρχής έντυσε μουσικά η φωνή της Βιολέτας Ίκαρη.

Το story της σειράς

25 χρόνια πριν η Βαγγελιώ προσπαθεί να δραπετεύσει από τον βίαιο άντρα της, έχοντας μαζί της τον 5χρονο γιό της Μιχάλη και την ενός έτους κόρη της. Ο Κυριάκος, ο άντρας της, θα την σταματήσει. Και η Βαγγελιώ αναγκάζεται να φύγει στο εξωτερικό αφήνοντας πίσω τα δύο της παιδιά. Τον Μιχάλη που πνίγηκε στη θάλασσα και την Ειρήνη που την έδωσε σε ένα ίδρυμα!

Σήμερα, η μοίρα την αναγκάζει να επιστρέψει στην Κύπρο με τη νέα της οικογένεια και με το νέο της όνομα. Οι μνήμες θα ξυπνήσουν για την Εύα (Ελισάβετ Μουτάφη) και το ένστικτο της μάνας θα την οδηγήσει στο δρόμο της εκδίκησης.

Ο πρώην άντρας της, Χριστόφορος Ξένος (Γιώργος Νινιός) είναι πλέον ένας διακεκριμένος αρχιτέκτονας, παντρεμένος με μια νεότερη του γυναίκα την Αλεξία (Κατερίνα Μισηχρόνη).

Παράλληλα, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται ανάμεσα στο Μάρκο (Δημήτρης Γκουτζαμάνης) και την Αλεξία. Ένας έρωτας παράνομος αλλά και καταδικασμένος ανάμεσα στα μυστικά που κρύβει το παρελθόν και στα παιχνίδια που παίζουν οι συμπτώσεις του παρόντος. Και στο νανούρισμα της πεταλούδας, ο κάθε στίχος του και ένα μυστικό. Μια σειρά που υμνεί την αγάπη της μάνας και που υπόσχεται να μας ταξιδέψει στη δύναμη του έρωτα!

Oι ηθοποιοί της σειράς

Γιώργος Νινιός (Χριστόφορος), Ελισάβετ Μουτάφη (Εύα), Κατερίνα Μισηχρόνη (Αλεξία), Δημήτρης Γκουτζαμάνης (Μάρκος), Νεοκλής Νεοκλέους (Θέμης), Μαριάννα Πολυχρονίδη (Μαρκέλλα), Μαρίλια Γιαλλουρίδου (Ειρήνη), Χάρης Κκολός (Γιάννος), Νίκος Γκέλια (Στέφανος), Ανδρέας Βούλγαρης (Φίλιππος), Αλέξανδρος Παρίσσης (Δώρος), Ηλέκτρα Φωτιάδου (Λουίζα), Ερμίνα Κυριαζή (Σοφία), Ανδρέας Βασιλείου (Άριστος), Φώτης Κάραλλης (Άρης), Πολυξένη Σάββα (Λίλιαν), Ανθή Κασσινού (Χριστίνα), Έλενα Παπαδοπούλου (Μάρω) και Γιώργος Κουρής (Μικρός Ανδρέας)