Το Ναυάγιο: Αλλάζει και πάλι μέρες προβολής
Σειρές

Το Ναυάγιο: Αλλάζει και πάλι μέρες προβολής

Το Ναυάγιο: Αλλάζει και πάλι μέρες προβολής

Το Μega αλλάζει το πρόγραμμά του και πάλι

Προβληματισμό έφερε στους τηλεθεατές και ειδικά στους σχολιαστές του Τwitter η προαναγγελία του Μega ότι η σειρά Το Ναυάγιο αλλάζει και πάλι μέρες προβολής.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την έλευση της Famagusta, η σειρά προβαλλόταν Κυριακή με Τετάρτη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ.

Το Μεγάλο κανάλι αποφάσισε αμέσως μετά τη Famagusta τις Κυριακές να επαναπροβάλλει τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, Εθνική Ελλάδος και έτσι «έκοψε» μία μέρα από το Ναυάγιο.

Μάλιστα η σειρά διαφημίστηκε με τον καλύτερο τρόπο με ένα συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Το νέο τρέιλερ όμως για το επεισόδιο του Ναυαγίου της Τρίτης προαναγγέλθηκε ότι η σειρά θα μεταδίδεται πλέον Κυριακή με Τρίτη αντί για Δευτέρα με Τετάρτη χωρίς περαιτέρω διευκρίνιση για τη ώρα.

Προφανώς η έλευση των αγώνων του Champions league τις Τετάρτες υποχρεώνει το κανάλι να κάνει τροποποιήσεις. Ήδη αυτή την Τετάρτη 14/2 δεν θα υπάρξει επεισόδιο ούτε της Γης ούτε του Ναυαγίου.

Το ερώτημα είναι πού θα πάει η Εθνική Ελλάδος και από πότε;

Για την προσεχή τουλάχιστον Κυριακή 18/2, το κανάλι έχει στον «αέρα» τρέιλερ ότι στις 22.50 θα δούμε άλλο ένα επεισόδιο της Εθνικής Ελλάδος.

Η φετινή σεζόν έχει αποδειχτεί ιδιαίτερα απρόβλεπτη για τα κανάλια που αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους αρκετές φορές προκειμένου να παλέψουν τον ανταγωνισμό, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε αλλαγές και αναπροσαρμογές.

Θα αναμείνουμε λοιπόν τις νέες ανακοινώσεις του καναλιού για το πρόγραμμά του ενόσω το τηλεοπτικό κοινό αδημονεί να δει πώς θα εξελιχθεί το love story του «Πετραντώνη» όπως τον αποκαλεί και της Ειρήνης.

UPDATE

Το Mega τελικά ανακοίνωσε επίσημα και ενημέρωσε το πρόγραμμά του και μεταφέρει την Εθνική Ελλάδος την Πέμπτη 15/2 στη 1 και 10 τα ξημερώματα αντί για την Κυριακή 18/2 με το Ναυάγιο να επιστρέφει τις Κυριακές και μάλιστα από αυτήν, 18/2 αμέσως μετά τη Famagusta.