«Το ναυάγιο»: Ποια μεγάλα ονόματα από «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» και «Άγριες Μέλισσες» συναντιούνται ξανά;
Σειρές

«Το ναυάγιο»: Ποια μεγάλα ονόματα από «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» και «Άγριες Μέλισσες» συναντιούνται ξανά;

«Το ναυάγιο»: Ποια μεγάλα ονόματα από «Μαύρο Ρόδο», «Σασμό» και «Άγριες Μέλισσες» συναντιούνται ξανά;

Η χημεία τους έθεσε και τους απολαμβάνουμε ξανά μαζί

«Το ναυάγιο» έρχεται το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του MEGA μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία που σημάδεψε την πρόσφατη ιστορία της Ελλάδας.

Ήδη το τρέιλερ της σειράς βγήκε στον «αέρα» και είναι πολλά υποσχόμενο αφού είναι βασισμένη στο ναυάγιο της Φαλκονέρας που συγκλόνισε τη χώρα μας.

Αρκετοί από τους πρωταγωνιστές της σειράς συναντιούνται ξανά, ενώ τους είχαμε απολαύσει τα προηγούμενα χρόνια σε εξίσου σειρές μυθοπλασίας που ήταν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

«Άγριες Μέλισσες»

Η πρώτη ελληνική σειρά που άνοιξε ξανά τις πόρτες στη μυθοπλασία και σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε μια περίοδο που η χώρα μας έπληττε από τον covid.

Ο Λεωνίδας Κακούρης, ο Γιώργος Σουξές, Γιάννης Στάνκογλου, Αμαλία Καβάλη και ο Κωνσταντίνος Δανίκας ενώνουν ξανά τους δρόμους τους και οι τηλεθεατές θα τους απολαύσουν σε δυνατούς ρόλους.

«Μαύρο Ρόδο»

Η σειρά του MEGA που ήταν ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης με τον έρωτα μιας μοναχής και ενός κοινού θνητού να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Μιχαήλ Ταμπακάκης, Νίκος Γκέλιας, Λεωνίδας Κακούρης και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενώνουν τις δυνάμεις τους για άλλη μια χρονιά.

«Το ναυάγιο»: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Mega

«Τα καλύτερά μας χρόνια»

Η σειρά της ΕΡΤ που μύησε το κρατικό κανάλι στη μυθοπλασία και που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και τις τρεις σεζόν.

Γιολάντα Μπαλαούρα και Δημήτρης Καπουράνης είναι ξανά μαζί στο σετ και αναμένεται να δούμε τι ακριβώς θα αφορά ο ρόλος τους σε αυτή τη δραματική σειρά.

«Σασμός»

Η σειρά του Alpha που ήταν πρώτο σε νούμερα τηλεθέασης και έρχεται να κλείσει με τη νέα σεζόν με τον «Επίλογο» άφησε στη μνήμη των τηλεθεατών τους πιο «κακούς» ήρωες.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου που υποδυόταν τον Σταύρο και ο Δημήτρης Γεωργαλάς που υποδυόταν τον Κώστα, είναι ξανά μαζί και αναμένεται να δούμε εάν θα έχουν πάλι τον ρόλο του «κακού» ή θα κάνουν την ανατροπή.

Διαβάστε επίσης

«Το ναυάγιο»: Στον «αέρα» το καταιγιστικό πρώτο, ολοκληρωμένο τρέιλερ του ελληνικού Τιτανικού