Το Ναυάγιο: Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς
Σειρές

Το Ναυάγιο: Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς

Το Ναυάγιο: Μια μικρή γεύση από τα γυρίσματα της σειράς

Η τραγωδία της Φαλκονέρας ξαναζωντανεύει μέσα από τη σειρά Το Ναυάγιο που κάνει πρεμιέρα στη 1 Οκτωβρίου στο MEGA

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 η νέα δραματική σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, βασισμένη στην τραγωδία της Φαλκονέρας που σημάδεψε την ελληνική ιστορία.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς με βάρκα την ελπίδα θα ταξιδέψουν με το Φοίνιξ που παρά τα μηχανικά του προβλήματα ξεκινά κανονικά το ταξίδι του.

Δίχως να γνωρίζουν τι τους περιμένει και τον εφιάλτη που θα βιώσουν κάνουν όνειρα για το μέλλον μέχρι που τα πάντα ανατρέπονται.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Γιάννης Χαριτίδης, μίλησε στην εκπομπή Ελένη και έκανε αποκαλύψεις για το τι θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας.

«Η παραγωγή είχε φροντίσει να υπάρχει ένας υπεύθυνος από το Κέιπ Τάουν πολύ μεγάλου επιπέδου, οπότε δεν είχαμε κάποιον φόβο ότι κάποιος θα πάθει κάτι. Είναι σε θάλασσα σε προστατευμένο σημείο, σαν να λέμε ότι είναι σε πισίνα. Είναι πολύ διαφορετικό να είσαι όντως στη θάλασσα και η συνθήκη της τρικυμίας ήταν δύσκολη. Είχε πραγματικά μεγάλα κύμματα που έπεφταν πάνω στους ανθρώπους που ήταν με τα ρούχα, με πράγματικα που επέπλεαν.

Αλλιώς να το σχεδιάζουμε κι αλλιώς να το βλέπουμε, ήταν πολύ δύσκολο να πρέπει να κάνεις υποκριτική με αυτή τη συνθήκη και έδωσαν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό. Με πολύ αυταπάρνηση και όχι μόνο στις σκηνές του ναυαγίου, γενικά το καλοκαίρι ήταν δύσκολο και από θερμοκρασίες, οι ηθοποιοί τα έχουν δώσει όλα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι οι ανθρώπινες ιστορίες και αυτό έχει αυτή η σειρά, το πώς διαχειρίζονται ένα τραύμα πολύ μεγάλο. Και η κοινωνία, αλλά και οι μικροκοινωνίες. Η ίδια η ζωή και πώς κάνει το επόμενο βήμα. Η σειρά είναι κυρίως η ζωή τους μετά το ναυάγιο. Για άλλους είναι μια καταστροφή, άλλη έχουν χάσει τα πάντα.

Έχω κλάψει επανειλημμένα την ώρα του γυρίσματος με σκηνές του Λεωνίδα Κακούρη και όχι μόνο εμένα και το υπόλοιπο συνεργείο. Μιλάμε για τραγικά γεγονότα».

Το Ναυάγιο – Χαριτίδης: «Έχω κλάψει την ώρα του γυρίσματος με σκηνές του Κακούρη»

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς

Οι πρωταγωνιστές μοιράζονται αρκετά στιγμιότυπα από τα γυρίσματα δίνοντάς μας μια γεύση για το τι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας.

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί της σειράς