Το Ναυάγιο – πρεμιέρα: Δέκα δευτερόλεπτα ανατριχίλας – «Συγκλονιστική έναρξη»
Σειρές

Το Ναυάγιο – πρεμιέρα: Δέκα δευτερόλεπτα ανατριχίλας – «Συγκλονιστική έναρξη»

Το Ναυάγιο – πρεμιέρα: Δέκα δευτερόλεπτα ανατριχίλας – «Συγκλονιστική έναρξη»

Οι χρήστες του Twitter συγκλονίστηκαν με τον εφιάλτη της Ειρήνης που αν μη τι άλλο είναι προφητικός

Πρεμιέρα έκανε η νέα δραματική σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, βασισμένη στην τραγωδία της Φαλκονέρας που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν αφού φαίνονται οι επιβάτες να προσπαθούν να σωθούν μέσα από τη θάλασσα.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πώς επρόκειτο για το όνειρο της Ειρήνης – αρκετά προφητικό – που το βλέπει τρεις συνεχόμενες ημέρες.

Ο Αποστόλης προσπάθησε να την καθησυχάσει τονίζοντάς της πώς συνήθως τέτοια όνειρα προμηνύουν κάτι θετικό.

Οι Τουιτεράδες που περιμέναν με αγωνία την πρεμιέρα της σειράς σχολίασαν με διθυραμβικά σχόλια τόσο τους πρωταγωνιστές όσο και τη φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στους τίτλους αρχής.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Aθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες.

Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους… Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Διαβάστε επίσης

Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: «Βουλίτσα σε ghost edition»