Το Ναυάγιο – Ροδίτου/Καπουράνης: Θα είναι μαζί η Λίνα και ο Μάκης;
Σειρές

Το Ναυάγιο – Ροδίτου/Καπουράνης: Θα είναι μαζί η Λίνα και ο Μάκης;

Το Ναυάγιο – Ροδίτου/Καπουράνης: Θα είναι μαζί η Λίνα και ο Μάκης;

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πάμε Δανάη οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς

Καλεσμένοι στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκαν οι πρωταγωνιστές της σειράς του Mega, Το Ναυάγιο, Αθηνά Ροδίτου και Δημήτρης Καπουράνης  Αναφέρθηκαν στην πρώτη τους επαφή με την σειρά και την απόφαση τους να σπουδάσουν υποκριτική. Ωστόσο αποκάλυψαν ότι η σειρά έχει ήδη γυριστεί μέχρι το 40 επεισόδιο και η σχέση του Μάκη και της Λίνας…

«Πώς θα το γυρίσουμε όλο αυτό; Τι θα γίνει;»

Στην ερώτηση για την πρώτη τους επαφή με το σενάριο της σειράς, οι ηθοποιοί είπαν:

«Μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος μου. Στην αρχή δεν ξέραμε, μας έλεγαν ότι θα πάμε Μάλτα να γυρίσουμε τα επεισόδια» είπε η Αθηνά Ροδίτου.

«Το σενάριο ήταν πολύ γειωμένο. Ένιωσα πολλή ασφάλεια όταν το διάβασα. Δεν μπορούσα καν κάνω εικόνα το σίριαλ. Έλεγα ”Πώς θα το γυρίσουμε όλο αυτό; Τι θα γίνει;”. Είμαι όμως πάρα πολύ περήφανος για το αποτέλεσμα. Οι φωτογράφοι μας έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά».

«Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να πούμε αν η Λίνα και ο Μάκης θα είναι μαζί» είπαν απαντώντας σε πιθανό σποίλερ.

Στη συνέχεια οι ηθοποιοί απάντησαν στην ερώτηση για την απόφαση τους να σπουδάσουν το επάγγελμα του ηθοποιού.

«Από πολύ μικρή ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα, έκανα πολύ χορό, μετά μαθήματα θεάτρου και αποφάσισα ότι θέλω να το σπουδάσω. Παρόλο που ήξερα τα προβλήματα του επαγγέλματος από τους γονείς μου. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι σαν να ζεις πολλαπλές ζωές, αυτό μου αρέσει».

Ο Δημήτρης Καπουράνης είπε:

«Εγώ ήμουν στο Πολυτεχνείο πριν σπουδάσω στο Εθνικό. Πάντα ήθελα να κάνω θέατρο αλλά δεν τολμούσα να πάρω την απόφαση να παρατήσω το πολυτεχνείο. Όταν τελείωσα την σχολή δεν ονειρευόμουν να παίξω στην τηλεόραση».

Τέλος ρωτήθηκαν για τις ερωτικές σκηνές και ο Δημήτρης Καπουράνης αποκάλυψε ότι δεν έχουν γυρίσει κάποια σκηνή φιλιού ακόμα παρότι είναι στο 40ο επεισόδιο τα γυρίσματα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Εμείς απλώς να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τα spoiler η Λίνα και ο Μάκης είναι αδέλφια!

Το Ναυάγιο spoiler: Τραγική σύμπτωση! Μάκης και Λίνα είναι αδέρφια ενώ…