Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την…
Σειρές

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την…

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης βάφει ξανά τα χέρια του με αίμα! Σκοτώνει την…

Ο αδίστακτος Ιπποκράτης είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους σκοπούς του

Ξανά με αίμα θα βάψει τα χέρια του ο Ιπποκράτης προσπαθώντας να καλύψει τα νώτα του για τον φόνο της γυναίκας του, της Κλαίρης στα επόμενα επεισόδια της σειράς το Ναυάγιο.

Η αδερφή της, η Ευγενία, δεν πίστεψε στιγμή ότι η Κλαίρη απλά άφησε το παιδί της και έφυγε από το σπίτι του Ιπποκράτη.

Από την αρχή θεωρούσε πως πίσω από την εξαφάνισή της κρύβεται ο άντρας της και όταν τελικά ο λιμενικός αποφάνθηκε πως γυναίκα του είχε ταξιδέψει με το Φοίνιξ σιγουρεύτηκε πως κάτι κρύβει ο άντρας πίσω από το επιβλητικό του ύφος.

Έτσι όχι απλά δε σταμάτησε να το ψάχνει αλλά  προσπάθησε να προειδοποιήσει την Ειρήνη πριν από τον γάμο της με τον Ιπποκράτη για τις κρυφές του κινήσεις.

Μπορείς για λίγο να εξαφανίστηκε από τη ζωή του αξιωματικού όμως σύμφωνα με το Tivi Σίριαλ, θα τη δούμε ξανά στο γραφείο του να ζητά νέες εξηγήσεις.

Ο Ιπποκράτης θα θορυβηθεί από τις απειλές της γυναίκας και θα βάλει σε εφαρμογή το αρχικό του σχέδιο για να τη βγάλει από τη μέση.

Έτσι, όταν εκείνη του πει ότι έχει τουλάχιστον το δικαίωμα να βλέπει πιο συχνά τον ανιψιό της, Ορφέα, ο άντρας θα πάρει την απόφαση να τη σκοτώσει καλώντας την να τους κάνει επίσκεψη στο σπίτι για να τον δει.

Η Ευγενία, όμως, δεν ξέρει ότι όχι απλά δεν θα δει τον ανιψιό της αλλά αλλά δεν θα φύγει ποτέ ξανά από το σπίτι του λιμενικού.

Ακολουθώντας το σχέδιο που είχε και στη δολοφονία της Κλαίρης ο Ιπποκράτης θα τους διώξει όλους από το σπίτι και στη συνέχεια θα της αφαιρέσει τη ζωή.

Η Δήμητρα θα είναι εκείνη που θα προσέξει ότι η Ευγενία έχει εξαφανιστεί και θα ρωτήσει το αφεντικό της όμως εκείνος για άλλη μία φορά θα σκαρφιστεί ένα ψέμα για να τη γλιτώσει. Ωστόσο, η Ειρήνη θα αρχίσει να τον υποψιάζεται και να φοβάται για την ίδια της τη ζωή…

Διαβάστε επίσης

Το Ναυάγιο – Twitter: «Οι ορμόνες της Στέλλας χορεύουν καρσιλαμά»