Το Ναυάγιο – spoiler: Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το προειδοποιητικό δελτίο καιρού
Σειρές

Το Ναυάγιο – spoiler: Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το προειδοποιητικό δελτίο καιρού

Το Ναυάγιο – spoiler: Ο καπετάνιος του «Φοίνιξ» αγνοεί το προειδοποιητικό δελτίο καιρού

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της νέας σειράς του Mega

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη νέα δραματική σειρά του MEGA, «Το Ναυάγιο», που πραγματοποίησε πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου και καθήλωσε τους τηλεθεατές.

Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται απόψε στις 22:50 και θα είναι συγκλονιστικό!

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, στο «Πάμε Δανάη»: «Οι προετοιμασίες για το μοιραίο ταξίδι του Φοίνιξ μπαίνουν στην τελική ευθεία. Σήμερα θα δούμε με ποιον τρόπο και πώς θα εισέλθουν στο πλοίο οι επιβάτες. Ο καπετάνιος παίρνει μια προειδοποίηση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Τον προειδοποιούν να μην πραγματοποιήσει το ταξίδι, εκείνος όμως παίρνει την απόφαση να σαλπάρει κανονικά».

Τι θα δούμε

Η μητέρα του Πέτρου μαθαίνει για τον θάνατο του Γιάννη και προσπαθεί να το κρατήσει κρυφό, πείθοντας τον Πέτρο να μην παραδοθεί. Η Λίνα ψάχνει τρόπους να το σκάσει από το σπίτι της για να ταξιδέψει κρυφά στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό της.

Ο Μάκης αντιλαμβάνεται τα οικονομικά προβλήματα του πατέρα του, αλλά δεν γνωρίζει πως η οικογένειά του χρωστά πολλά χρήματα στον πατέρα της Λίνας. Στα Χανιά φτάνει ένα ζευγάρι, ο Βασίλης και η Ασημίνα, των οποίων ο γάμος θα κλονιστεί από ένα μεγάλο μυστικό που κινδυνεύει να βγει στο φως όσο βρίσκονται στην Κρήτη.

Η Ειρήνη και ο Απόστολος φτάνουν με ασφάλεια στα Χανιά έχοντας γλιτώσει από τρομερή φουρτούνα. Είναι σίγουροι ότι πλέον θα ταξιδέψουν με ασφάλεια ως τον Πειραιά με το «Φοίνιξ». Δεν ξέρουν όμως ότι η μοίρα έχει άλλα σχέδια γι’ αυτούς και για δεκάδες ακόμα ανυποψίαστους επιβάτες του μοιραίου πλοίου.

Διαβάστε ακόμα

Το Ναυάγιο: Τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της εβδομάδας (2-3/10);