Το Ναυάγιο: Το τραγούδι των τίτλων της σειράς
Σειρές

Το Ναυάγιο: Το τραγούδι των τίτλων της σειράς

Το Ναυάγιο: Το τραγούδι των τίτλων της σειράς

Η μαγική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «ντύνει» τη σειρά ερμηνεύοντας το «Δίχτυ» της Βίκυς Μοσχολιού

Η νέα δραματική σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 βασισμένη στην τραγωδία της Φαλκονέρας που σημάδεψε την ελληνική ιστορία.

Οι ήρωες της σειράς αποφασίζουν να ταξιδέψουν με το Φοίνιξ, άλλοι για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και άλλοι για να δουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Μόνο που η μοίρα γράφτηκε με μαύρο, με το πλοίο να βουλιάζει και οι ελπίδες όλων να χάνονται μέσα σε μια νύχτα.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από το ναυάγιο του οχηματαγωγού «Ηράκλειον», που βυθίστηκε το 1966 στα ανοιχτά της βραχονησίδας Φαλκονέρα και τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, στο μοιραίο αυτό ταξίδι. Κεντρικές ηρωίδες είναι η Ειρήνη και η εγγονή της, η Άρτεμις. Η Ειρήνη με τον σύζυγό της Απόστολο ξεκίνησαν με το πλοίο «Ηράκλειον» από τα Κύθηρα για τα Χανιά και από εκεί για την Aθήνα και στη συνέχεια για το Παρίσι ως μετανάστες.

Στο ναυάγιο, ωστόσο, που έγινε πάλεψαν για τη ζωή τους… Τα χρόνια πέρασαν και τρεις ημέρες μετά τον θάνατο της γιαγιάς της, η Άρτεμις ανακαλύπτει τυχαία μερικές ξεθωριασμένες εφημερίδες μιας άλλης εποχής. Καθώς διαβάζει για το ναυάγιο του «Ηράκλειον», αντικρίζει τη φωτογραφία μιας γυναίκας που της θυμίζει τη γιαγιά της. Ίδιο όνομα, ίδιο πρόσωπο, μα διαφορετικό επώνυμο. Χωρίς να το γνωρίζει, κρατάει στα χέρια της ένα κουβάρι με αγκαθωτά νήματα, που, καθώς ξετυλίγεται, τα αγκάθια του χώνονται βαθιά στην καρδιά της.

Το τραγούδι των τίτλων της σειράς

Ήδη από το τρέιλερ έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση για το τραγούδι που θα «ντύνει» τη σειρά, με το τραγούδι «Το Δίχτυ» της Βίκυς Μοσχολιού να ανατριχιάζει.

«Αν κάποτε στα βρόχια του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει. Μονάχος βρες την άκρη της κλωστής κι αν είσαι τυχερός ξεκινά πάλι», ακούγεται στο τρέιλερ.

Σε μουσική του Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, η ανατριχιαστική φωνή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη συντροφεύει τη σειρά.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την MINOS EMI UNIVERSAL.

Οι ηθοποιοί της σειράς

Στη σειρά συμμετέχει ένα μεγάλο καστ αξιόλογων ηθοποιών, με κάποιους να τους απολαμβάνουμε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτό που τους έχουμε συνηθίσει.

Το Ναυάγιο: Οι ηθοποιοί της σειράς και οι ρόλοι τους

Το καστ που συμπληρώνει τη σειρά

Το Ναυάγιο: Αυτοί είναι οι ηθοποιοί που συμπληρώνουν το καστ

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Στάνκογλου για τον χωρισμό του: «Έχει συμβεί εδώ και 3 χρόνια. Είναι όλα καλά»