Το προξενιό της Ιουλίας (21/12): Ο Χρήστος βλέπει μπροστά του την Ιουλία και…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (21/12): Ο Χρήστος βλέπει μπροστά του την Ιουλία και…

Το προξενιό της Ιουλίας (21/12): Ο Χρήστος βλέπει μπροστά του την Ιουλία και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (21/12) επεισόδιο στις 22:40

Μετά το πρώτο οικογενειακό τραπέζι στο σπίτι της Στάσας, όλοι πηγαίνουν στο σπίτι του Γιωργίκη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι αρραβώνες στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας.

Η Χάδω συνεχίζει να είναι σκληρή απέναντι στη νέα της νύφη και δεν σταματά να σχολιάζει ό,τι μπορεί και ό,τι λέγεται στο τραπέζι.

Η Ιουλία βλέπει τις φωτογραφίες της Ευγενίας και δεν διστάζει να ρωτήσει για να λάβει πληρωμένες και σκληρές απαντήσεις από τη Χάδω.

Και όσο τρώνε προσπαθώντας να δημιουργηθεί μια πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο Χρήστος επιστρέφει από το μοναστήρι και έρχεται αντιμέτωπος με την Ιουλία.

Τι θα δούμε απόψε (21/12);

Η ξαφνική επιστροφή του Χρήστου στο σπίτι σοκάρει κι αναστατώνει τον Γιωργίκη, που φοβάται πως η αντίδραση του γιού του στον επικείμενο γάμο του με την Ιουλία, μπορεί να είναι απρόβλεπτη.

Σε αντίθεση, με αυτό, η Ιουλία που δείχνει να συμπαθεί τον Χρήστο, αρχίζει να εκτιμά τον μέλλοντα σύζυγό της, βλέποντας στο πρόσωπο του Γιωργίκη έναν καλό πατέρα, που προσπαθεί με τον τρόπο του, να προστατεύσει το παιδί του.

Την ίδια ώρα, ένας άλλος πατέρας, ο Στασινόπουλος, δηλώνει στην Κατερίνη πως θέλει για σύζυγο της Φιλιώς τον γιατρό Γκλαβάνη, κάτι που η μεγάλη του κόρη, αρνείται πεισματικά.

Την ίδια ώρα, και ενώ ο διοικητής χωροφυλακής, στριμώχνει τον Ζαφείρη για να του ομολογήσει την συμμετοχή του στον μυστηριώδη θάνατο του Φώτη, δέχεται και ο ίδιος πιέσεις από τον Γιωργίκη και την Στάσα, να’ ναι ο κουμπάρος στον επικείμενο γάμο του φίλου του με την Ιουλία.

Στην προσπάθειά του να τ’ αποφύγει ο ίδιος, ο κλήρος θα πέσει στην Φιλιώ, που θέλοντας και μη δέχεται, κάνοντας έναν εφιάλτη της Ιουλίας να γίνει πραγματικότητα.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Twitter: «Τι έγινε Γιωργίκη; Καρφώθηκαν τα μάτια σου στα μεμέ της;»