Το προξενιό της Ιουλίας (21/2): Η εξομολόγηση του Στασινόπουλου που «παγώνει» τη Στάσα
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (21/2): Η εξομολόγηση του Στασινόπουλου που «παγώνει» τη Στάσα

Το προξενιό της Ιουλίας (21/2): Η εξομολόγηση του Στασινόπουλου που «παγώνει» τη Στάσα

Όσα θα δούμε απόψε (21/2) στις 22:40

Ησυχία δεν βρίσκει ο Τύρναβος στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού τα μυστικά όλων κινδυνεύουν να βγουν στην επιφάνεια και όλοι πασχίζουν για το αντίθετο.

Η Βαγγελίτσα ζει τον έρωτά της με τον Ρήγα, μόνο που ο Στασινόπουλος έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι του κρύβει η κόρη του και αποφασίζει να λάβει τα μέτρα του.

Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης που είδε πάλι την Ιουλία με τον Γιωργίκη σε τρυφερά τετ α τετ φροντίζει να την πλησιάσει και να την «κατσαδιάσει» για άλλη μια φορά.

Τι θα δούμε απόψε (21/2);

Η Αλεξάνδρα μετά από μια σκληρή σύγκρουση με τον Απόστολο χωρίζει οριστικά, ενώ ο γιατρός Γκλαβάνης κάνει ερωτική εξομολόγηση στη Φιλιώ. Και ενώ η επίσκεψη Επιφάνειου στις φυλακές θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη, η συμπλοκή του Ρήγα με τον Σωτηράκη που πιάνονται στα χέρια για τα μάτια της Βαγγελίτσας, περιπλέκει τόσο τα πράγματα, που προκαλεί την άμεση επέμβαση του Στασινόπουλου. Ο τελευταίος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν ο Δήμου του φέρνει σπίτι την μικρή του κόρη. Στην προσπάθειά του να ισορροπήσει την κατάσταση, ζητά βοήθεια από την Στάσα, προκαλώντας της με τις εξομολογήσεις του, αμηχανία και έκπληξη. Την ίδια ώρα, ο Γρηγόρης έρχεται σε ρήξη με την Ιουλία, καθώς πιστεύει ότι του έχει πει από την αρχή ψέματα για τον Προβιό, ενώ οι προσδοκίες της Δέσπως να παραμείνει στο σπίτι του Προβιού διαψεύδονται, καθώς ένα απρόσμενο εμπόδιο της χαλάει τα σχέδια. Στην προσπάθεια του Ζαφείρη να συνεφέρει τον Γρηγόρη, εκείνος, απαρηγόρητος και θυμωμένος καθώς είναι, κάνει μια κίνηση που εκπλήσσει την Φιλιώ και σοκάρει την Κυριακούλα.

Διαβάστε επίσης

Το Προξενιό της Ιουλίας spoiler: «Θα υπάρξει σχέση ανάμεσα σε Βαγγελίτσα και Ρήγα»