Το προξενιό της Ιουλίας (23/5): Ο Γιωργίκης χαστουκίζει τη Στάσα και…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (23/5): Ο Γιωργίκης χαστουκίζει τη Στάσα και…

Το προξενιό της Ιουλίας (23/5): Ο Γιωργίκης χαστουκίζει τη Στάσα και…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (23/5) επεισόδιο στις 22:40

Ο Γιωργίκης έδειξε για τα καλά το τέρας που έκρυβε μέσα του στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, και άπλωσε χέρι στην Ιουλία.

Η κακοποίηση που συνέβη στο υπνοδωμάτιό τους έκανε τους πάντες να «παγώσουν» και να χειροκροτήσουν το ταλέντο του Μελέτη Ηλία αλλά και της Ευγενίας Ξυγκόρου.

Ο Γιωργίκης δεν μπορεί να δεχτεί ότι εξαπατήθηκε για άλλη μια φορά στη ζωή του, με την ιστορία να επαναλαμβάνεται.

Η πιο όμορφη του κάμπου, όχι μόνο του είπε ψέματα για το παρελθόν της αλλά του «φόρτωσε» και ένα παιδί που δεν ήταν δικό του!

Στα δίχτυα της κακοποίησης πέφτει, όμως, και η Στάσα που έντρομη πηγαίνει να αναζητήσει την κόρη της.

Τι θα δούμε απόψε;

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει. Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα. Η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενο τους.

Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: «Πάγωσε» το Twitter με τον ξυλοδαρμό της Ιουλίας – «Θα τη βιάσεις κιόλας ρε κτήνος;»