Το προξενιό της Ιουλίας (25/6): Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο!
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (25/6): Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο!

Το προξενιό της Ιουλίας (25/6): Ο Γιωργίκης κλείνει την Ιουλία σε ψυχιατρείο!

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (25/6) επεισόδιο στις 22:40

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες απόψε (25/6) στο «Προξενιό της Ιουλίας» καθώς ο Στασινόπουλος επιστρέφει στον Τύρναβο και ζητά για μία ακόμη φορά από τον Προβιό να αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα του, ενώ εκείνος βρίσκει την ευκαιρία να κατηγορήσει την Ιουλία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και να ζητήσει τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρείο.

Η Κυριακούλα κάνει τα πάντα για να χωρίσει την Αλεξάνδρα από τον Άλκη. Ο Ζαφείρης παραδίδεται στην αστυνομία προκειμένου να βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον άνθρωπο που θέλει, όσο τίποτα, να εκδικηθεί.

Τι θα δούμε απόψε

Η απότομη και ανεξήγητη αλλαγή στη στάση της Κυριακούλας, συνεχίζει να προβληματίζει την Αλεξάνδρα και τον Άλκη, ενώ η εξίσου απροσδόκητη επανεμφάνιση του Στασινόπουλου, δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην εξέλιξη των γεγονότων, οδηγώντας τον με αφορμή τον εγκλεισμό της Ιουλίας στο υπόγειο, σε μια σφοδρή αντιπαράθεση με τον κουμπάρο και χρόνια φίλο του Γιωργίκη Προβιό.

Ταυτόχρονα όμως, πυροδοτεί και την αντίδραση της Κατερίνης, που άλλα περίμενε και άλλα τελικά της αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια της μετά από αυτή την επιστροφή. Οι ενδοιασμοί που έχει, για τους πραγματικούς λόγους πίσω από αυτές τις επιλογές του Στασινόπουλου, είναι που θα την οδηγήσουν σε μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα βρει άμεσα συμμάχους.

Και ενώ η δίκη του Ρήγα πλησιάζει και οι προετοιμασίες ώστε η υπερασπιστική του γραμμή της νόμιμης άμυνας να τον οδηγήσει σε αθώωση εντείνονται, ο Ζαφείρης, αποφασίζει να κάνει μια κίνηση που κανείς δεν περιμένει, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο αίματος που έχει ανοίξει εδώ και καιρό.

Όμως η μεγάλη έκπληξη, θα έρθει από την ίδια την Ιουλία, η οποία, όπως και η μητέρα της, έχει αποφασίσει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, ακόμα και με τον λάθος τρόπο.

Διαβάστε επίσης

Πότε τελειώνουν οι σειρές του Alpha;