Το προξενιό της Ιουλίας (5/12): Ο Στράτος ζητά από τον Γρηγόρη να παντρευτεί την Ιουλία αλλά…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (5/12): Ο Στράτος ζητά από τον Γρηγόρη να παντρευτεί την Ιουλία αλλά…

Το προξενιό της Ιουλίας (5/12): Ο Στράτος ζητά από τον Γρηγόρη να παντρευτεί την Ιουλία αλλά…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (5/12) επεισόδιο

Σε νέες περιπέτειες έχει μπει η οικογένεια Ραζίνη στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού ο Στασινόπουλος θέλει να κλείσει μια και καλή τον Στράτο στη φυλακή για τον φόνο του Σκούταρη.

Το πολυπόθητο όπλο βρίσκεται και η ιστορία ξεκινά από την αρχή, με τη δολοφονία να εξιχνιάζεται και να δημιουργούνται μεγαλύτερα προβλήματα.

Την ίδια ώρα, η Ιουλία ελπίζει πως ο Γρηγόρης θα καταφέρει να βρει τον τρόπο να είναι μαζί της προκειμένου να αποφύγει και το προξενιό με τον Γιωργίκη. Θα τα καταφέρει;

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (5/12) επεισόδιο;

Μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας, η ανάκριση εξελίσσεται σε μια μάχη για γερά νεύρα, και καταλήγει σε μια μυστική συμφωνία αλλά και σε μια αμετάκλητη ομολογία. Μιας και το πολυπόθητο όπλο του εγκλήματος βρίσκεται, ο Γρηγόρης βλέπει νέες προοπτικές, ενώ στο νοσοκομείο, ο Γιωργίκης και ο Χρήστος βρίσκουν την ευκαιρία να βρεθούν κοντά, μετά από πολλά χρόνια.

Στάσα και Κυριακούλα αντιπαρατίθενται με τρόπο που θα σοκάρει και η Χάδω κατηγορεί τη Στεφανία για την υποτροπή του Χρήστου, με τον καβγά τους να φέρνει στο φως πικρές αλήθειες, μα και έναν κρυφό, παιδικό έρωτα.

Η Ιουλία συναντάει ανακουφισμένη τον Γρηγόρη και προσπαθεί να του αποκαλύψει το μυστικό της, αλλά χωρίς επιτυχία. Τον ικετεύει να κινητοποιηθεί σύντομα γιατί η μητέρα της την πιέζει να δεχτεί το προξενιό, εκείνος της ζητά πίστωση χρόνου.

Κι ενώ η Στάσα της υπενθυμίζει πως ο χρόνος έχει αρχίσει πια να μετράει αντίστροφα μέχρι ν’ αρχίσει να φαίνεται η εγκυμοσύνη της, την συζήτηση μάνας και κόρης, ακούει κάποιος που δεν πρέπει…

Διαβάστε επίσης

Μελίνα Λεφαντζή – Το spoiler για το Προξενιό της Ιουλίας: «Η Αλεξάνδρα θα αφηνόταν στα πάθη της…»