Το προξενιό της Ιουλίας (6/12): Ιουλία και Χρήστος συναντούν τον μοναχό Επιφάνειο και….
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (6/12): Ιουλία και Χρήστος συναντούν τον μοναχό Επιφάνειο και….

Το προξενιό της Ιουλίας (6/12): Ιουλία και Χρήστος συναντούν τον μοναχό Επιφάνειο και….

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (6/12) επεισόδιο στις 22:40

Το παρελθόν χτυπά την πόρτα της οικογένειας του Γιωργίκη στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, και όσα θα επακολουθήσουν μόνο θετικά δεν είναι.

Ο Χρήστος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα, ο Γιωργίκης να τον πηγαίνει στο μοναστήρι προκειμένου να λυτρωθεί.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και η Στάσα για την Ιουλία μιας και τους έχουν πέσει όλα τα κακά γεγονότα μετά τον φόνο του Σκούταρη.

Ο μοναχός Επιφάνειος έρχεται για να αναστατώσει για τα καλά τη ζωή των Προβιών, ιδίως τη Χάδω μιας και τους συνδέει ένα κοινό παρελθόν.

Τι θα δούμε απόψε (6/12);

Η αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, προκαλεί μια έντονη σύγκρουση η οποία την αναγκάζει να πάρει μια πολύ σημαντική απόφαση για τη ζωή της, παρά τη θέληση της.

Η Κυριακούλα καταρρακωμένη τα βάζει με την Ιουλία, προκαλώντας τον θυμό του Γρηγόρη.

Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα συναντά τον Απόστολο για να συζητήσουν τη σχέση τους, με βάση τα νέα δεδομένα και μαζί, ενημερώνονται από τον Δημητρό για τα καθέκαστα.

Από την άλλη, ο Στράτος λέει στον Στασινόπουλο ότι θα του δώσει αυτό που ζητάει, αρκεί να μην ανακατέψει κανέναν από τους δικούς του.

Η οικογένεια Στασινόπουλου, ενοχλημένη από την συμπεριφορά του, τον κρατά σε απόσταση.

Στο αρχοντικό Προβιού, η Κερασίνα ενημερώνει για τις εξελίξεις στο θέμα του φόνου, που χαροποιούν τον Γιωργίκη, ενώ παράλληλα τον οδηγούν να πάρει μια σημαντική απόφαση για το θέμα του Χρήστου.

Η Στάσα ανησυχεί για την κόρη της και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση της Φρόσως, για να σώσει το παιδί της.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Twitter: «Μαρή Αλέκα, χώρισε τον χαλβά Φαρσάλων επιτέλους»