Το προξενιό της Ιουλίας (7/11): Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να…
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας (7/11): Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να…

Το προξενιό της Ιουλίας (7/11): Η Φιλιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας για να…

Όσα θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό (7/11) επεισόδιο στις 22:45

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στον Τύρναβο και τη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού η αποφυλάκιση του Στράτου έχει φέρει μεγάλες αναταραχές ιδίως στη Στάσα.

Θέλει πάση θυσία να τον κλείσει στη φυλακή ή να τον σκοτώσει αφού της στέρησε τον άντρα της, την ίδια ώρα που πιέζει την Ιουλία να πει για εκείνο το μοιραίο βράδυ.

Ο Γιωργίκης από την πλευρά του μιλά ανοιχτά για την πρώην γυναίκα του στη Στάσα, με εκείνη να συγκινείται και να θέλει να επισπεύσει το προξενιό!

Τι θα παρακολουθήσουμε απόψε (7/11);

Η Στάσα εντείνει τις πιέσεις της για το προξενιό και για να συγκινήσει την Ιουλία μιλά για την εξομολόγηση που έκανε ο Γιωργίκης σχετικά με τον θάνατο της γυναίκας του. Εξομολογήσεις, όμως, θα κάνει και ο Στράτος, του οποίου η μεταστροφή στη στάση του ως προς την Αλεξάνδρα, δεν βρίσκει σύμφωνη την Κυριακούλα που κρατά τις αποστάσεις της.

Εκείνος, όμως, είναι έτοιμος να αναγνωρίσει τα λάθη του και να αποκαταστήσει τις σχέσεις του και με τα δυο παιδιά του. Την ίδια ώρα, ο Κωστής ξεκόβει στην Κατερίνη και στην Φιλιώ κάθε πιθανότητα να προχωρήσει σ’ ένα προξενιό της κόρης του με τον Γρηγόρη και εκείνες μηχανεύονται ένα σχέδιο για να τον μεταπείσουν.

Όμως, καθώς οι μέρες για το μνημόσυνο του Σκούταρη πλησιάζουν, η ατμόσφαιρα έχει αρχίσει να ηλεκτρίζεται επικίνδυνα και ο Στασινόπουλος κάνει μια τελευταία απόπειρα να αποσπάσει μια μαρτυρία από την Ιουλία, για τη νύχτα του φόνου.

Δείτε το τρέιλερ:

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Απόρησε το Twitter με τις «ορεξούλες» του Στασινόπουλου – «Τι οίστρος απόψε;»