Το προξενιό της Ιουλίας – Ευτυχία Μελή: «Η Κατερίνη υπάρχει περίπτωση να πεθάνει…»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας – Ευτυχία Μελή: «Η Κατερίνη υπάρχει περίπτωση να πεθάνει…»

Το προξενιό της Ιουλίας – Ευτυχία Μελή: «Η Κατερίνη υπάρχει περίπτωση να πεθάνει…»

Το spoiler που έδωσε η ηθοποιός

Την Ευτυχία Μελή φιλοξένησε στο πλατό της Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου κι εκείνη μίλησε για τον ρόλο της Κατερίνης στο Προξενιό της Ιουλίας, την καριέρα της στην Αμερική, αλλά και την αγάπη της για τα ζώα.

Η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που δεν θέλει να έχει κάποιον σύντροφο στη ζωή της και αναφέρθηκε στους διάσημους που έχει γνωρίσει και συνεργαστεί.

«Η Κατερίνη ίσως πεθάνει»

«Δεν έχουμε καμία σχέση με την Κατερίνη. Στην Αμερική που έχω πάει σε σχολές μας έλεγαν ότι όταν δεν έχουμε κοινά με τον ρόλο, απλά θα παίζουμε τον εαυτό μας ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτό προσπαθώ να κάνω. Τι θα έκανε η Ευτυχία σε αυτές τις συνθήκες», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός και μίλησε για τον ρόλο της.

«Σύντομα η Κατερίνη θα αρχίσεινα έχει σκέψεις για τη Στάσα και τον σύζυγό της, γιατί βλέπει ότι νοιάζεται πολύ για την οικογένεια Σκουτάρη. Πιστεύω ότι η Κατερίνη πρέπει να φύγει, δεν πρέπει να μείνει στον γάμο. Δεν είναι μόνο ότι την απατά σωματικά, αλλά και συναισθηματικά. Όχι μόνο θα τελειώσει ο γάμος, αλλά δεν υπήρχε ποτέ. Δεν ξέρω αν θα ζητήσει εκδίκηση, δεν την έχω για τέτοια, θα πληγωθεί και πιστεύω ότι θα φύγει. Υπάρχει μια περίπτωση να πεθάνει, γιατί βλέπουμε σε μια σκηνή τη Φιλιώ να κλαίει γιατί δεν βλέπει τη μάνα της. Έχει εννοηθεί ότι ίσως πεθαίνει, αλλά νομίζω πως όχι. Ούτε εμείς δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν νομίζω, έχω υπογράψει μέχρι τέλςο Μαΐου, δεν φεύγω», αποκάλυψε.

Η δουλειά της καθαρίστριας

Η Ευτυχία Μελή έχει αναφέρει ξανά ότι στον Αμερική έχει δουλέψει και ως καθαρίστρια σε σπίτια και μάλιστα διάσημων ανθρώπων.

«Δούλευα σαν προσωπική βοηθός για καλλιτέχνες. Για κάποιους έχω υπογράψει και δεν μπορώ να τους πω. Ήμουν και καθαρίστρια, αλλά εκεί πληρώνεσαι πάρα πολλά λεφτά. Έφτασα και 400 ευρώ την ημέρα να βγάζω καθαρίζοντας. Δεν πολύ ντρέπομαι να το λέω. Η Αγκιλέρα ήταν πολύ καλή και γενναιόδωρη. Έδινε 30 ευρώ την ώρα και φιλοδώρημα. Και η Πάμελα Άντερσον ήταν γενναιόδωρη! Μιλάμε για πριν από 20 χρόνια όμως που τα λεφτά είχαν άλλη αξία», αποκάλυψε.

«Πιο απαιτητική ήταν η παραγωγή και οι σκηνοθέτες που έχω δουλέψει στην Αμερική. Δούλεψα με τον Έβαν Σπηλιωτόπουλο, που είναι από τους πιο επιτυχημένους σεναριογράφους της Αμερικής και είχα πάει και δούλεψα μαζί του στη Βουδαπέστη στον Ηρακλή», τόνισε.

Τα αδέσποτα

Ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα: «Έχασα τον μπαμπά μου και ήρθα να βοηθήσω την οικογένειά μου, τη μητέρα και την αδερφή μου και έμπλεξα με τα αδέσποτα. Έχω νοικιάζει έναν χώρο στο Λαγονήσι και μαζεύω άρρωστα ζωάκια. Τα πάω εγώ στον κτηνίατρο. Πρέπει να μάθω να φέρομαι λίγο πιο καλά στον εαυτό μου, δίνω τόσα στα ζώα που αρχίζω και στερούμαι εγώ».

«Ποτέ δεν θα ήμουν με έναν σύντροφο που δεν αγαπάει τα ζώα. Ταΐζω την ημέρα 120 γάτες. Δεν έχω τα συναισθήματα που θα έπρεπε να έχω για να έχω σύντροφο. Ίσως μεγάλωσα. Νιώθω τόση ευτυχία στο να βοηθάω τα ζώα που με έχουν ανάγκη, που είμαι καλυμμένη. Μήπως δεν έχω βρει τον σωστό άνθρωπο που να με έχει εμπνεύσει», εξήγησε η Ευτυχία Μελή.