«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η οικογένεια Ραζίνη στην πιο τρυφερή τους στιγμή
Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η οικογένεια Ραζίνη στην πιο τρυφερή τους στιγμή

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Η οικογένεια Ραζίνη στην πιο τρυφερή τους στιγμή

Η φωτογραφία που μοιράστηκε η Πέγκυ Τρικαλιώτη στο Instagram

Τα γυρίσματα για τη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας» έχουν ήδη ξεκινήσει με τους πρωταγωνιστές να μοιράζονται στιγμιότυπα στα social media τους.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη, που υποδύεται την Κυριακούλα Ραζίνη, μοιράστηκε την πιο τρυφερή στιγμή με τον «γιο» της, Γρηγόρη (Δημήτρη Σέρφα).

«Ο Γρηγόρης μου», γράφει η ηθοποιός στην ανάρτησή της, όσο ο Δημήτρης Σέρφας της δίνει ένα δυνατό φιλί στο μαγούλο.

Κυριακούλα Ραζίνη (Πέγκυ Τρικαλιώτη)

Η Κυριακούλα Ραζίνη είναι μια τυπική γυναίκα εκείνης της εποχής που είναι εγκλωβισμένη στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας. Δεν είναι αρνητικός χαρακτήρας αλλά αναγκάζεται να γίνει σκληρή

Είναι χήρα και μητέρα του Γρηγόρη, γιαγιά του νόθου παιδιού της Ιουλίας. Ο άντρας της πέθανε πάνω σε καυγά με τον πατέρα του καλύτερου φίλου του γιου της.

Ο Γρηγόρης με την Ιουλία συνάπτουν μια σύντομη σχέση πριν από τον γάμο της με τον Γιωργίκη.

Η Ιουλία θα μείνει έγκυος, κάτι που θα ανακαλύψει την ημέρα του γάμου της με τον Γιωργίκη και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Γρηγόρης δεν θα μάθει τίποτα και τα χρόνια θα περνούν. Η στιγμή της αλήθειας, όμως, θα φτάσει και θα μάθει τα πάντα για το παιδί του. Πώς θα αντιδράσει;

Γρηγόρης Ραζίνης

Ο Γρηγόρης είναι ένας νέος άνδρας που πατάει στα πόδια του. Είναι θαρραλέος και νιώθει πως είναι τίμιος αλλά θα κάνει τα πάντα για τα πράγματα που νοιάζεται και κυρίως για τους ανθρώπους που αγαπάει.

Είναι, θα μπορούσαμε να πούμε, σχεδόν μία «πέτρα σκανδάλου» αφού λίγο πριν η Ιουλία παντρευτεί τον Γιωργίκη Προβιό έχει σχέση μαζί του και μάλιστα μένει έγκυος!

Η υπόθεση της σειράς

Το προξενιό της Ιουλίας Βένιου με τον μεγαλοκτηματία Γιωργίκη Προβιό έμελλε να γίνει το σπουδαίο νέο του κάμπου της Λάρισας.

Έπειτα από μερικά χρόνια, ο επίλογος του γάμου της σφραγίζεται με τη δολοφονία του συζύγου και της τρίχρονης κόρης της. Η ίδια, έχοντας καταδικαστεί σε θάνατο, παραμένει αμίλητη, αποδεχόμενη τη μοίρα και την ενοχή της.

Έξι ημέρες πριν από την εκτέλεσή της, η νεαρή δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Γκίκα προσπαθεί να της πάρει μια συνέντευξη μέσα στις φυλακές Αβέρωφ, όπου και κρατείται.

Στο πλευρό της ο δικηγόρος Δημητρός Ατζαλίνας.

Οι αχνές μνήμες της καταδικασμένης, που δείχνει να ξυπνάει από τον λήθαργο, θα τους γυρίσουν πέντε χρόνια πίσω, στη μετεμφυλιακή εποχή.

Η αφήγησή της γεννά και στους δύο ζωηρές υποψίες πως υπάρχει μια «πλάγια ιστορία», μια δεύτερη εξήγηση των γεγονότων που η αποδοχή και απόδειξή της μπορεί να την αθωώσει. Αλλά ο χρόνος που τους απομένει είναι λιγοστός.

Υποθέσεις, συνδέσεις γεγονότων, συνειρμοί, αποφάσεις κι ένας αγώνας δρόμου για να αποδείξουν την αθωότητά της, ενώ οι δείκτες του ρολογιού έχουν ξεκινήσει ήδη να μετρούν αντίστροφα.

Διαβάστε επίσης

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Ο γάμος που εξύψωσε κοινωνικά τον «φτωχό» Ανέστη