Το προξενιό της Ιουλίας – Ιζαμπέλα Φούλοπ: «Η Δέσπω θα πέσει θύμα κακοποίησης από τον…»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας – Ιζαμπέλα Φούλοπ: «Η Δέσπω θα πέσει θύμα κακοποίησης από τον…»

Το προξενιό της Ιουλίας – Ιζαμπέλα Φούλοπ: «Η Δέσπω θα πέσει θύμα κακοποίησης από τον…»

Όσα αποκάλυψε για τις εξελίξεις της σειράς

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε η Ιζαμπέλα Φούλοπ που την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, στον ρόλο της Δέσπως.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον πατέρα της, στην προσωπική της ζωή αλλά και κατά πόσο η ομορφιά της έχει παίξει ρόλο στο να ανοίξουν οι επαγγελματικές πόρτες.

«Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίζει κάποιο ρόλο η ομορφιά στη δουλειά μας. Ο ηθοποιός σημαίνει ότι μπορεί να μεταμορφωθεί. Μου έχει τύχει και με έχει πειράξει όταν μου το έχουν πει σαν δικαιολογία γιατί θεωρώ ότι η δουλειά μας είναι κάτι άλλο πέραν της εμφάνισης. Η εμφάνιση φτιάχνεται!», ανέφερε αρχικά.

«Υπάρχει η δυνατότητα της εξέλιξης. Πράγματα που μικρότερος τα θεωρείς δεδομένα, αλλάζουν αυτά, αλλάζουν οι προτεραιότητες και μάλλον είναι για καλό. Θα ήθελα να πετύχω πράγματα νωρίτερα. Ήμουν ένας άνθρωπος που είχα πολλά κουτάκια στο πώς πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα και απογοητευόμουν. Έχω αναθεωρήσει, όμως, πολύ! Κάπως θα γίνουν με τον σωστό τρόπο τα πράγματα.

Ο πατέρας μου ήταν ζωγράφος και από πολύ μικρή είχα στενή σχέση με τη δουλειά του και έχω μάθει να αγαπώ πολύ τους καλλιτέχνες. Με έχει ζωγραφίσει πολλές φορές! Μεγαλώσαμε ως παιδάκια και ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ο πατέρας μου μπορούσε να ζει την οικογένειά του από τη δουλειά του. Πλέον είναι κάτι ουτοπικό!».

«Η Δέσπω θα πληρώσει τα λάθη της»

Τελευταία στιγμή με πήρε η Ηρώ Γάλλου και μου είπε ότι έχουμε κάποιες αλλαγές και σε θέλουμε για τον ρόλο της Δέσπως. Όταν με πήρε για τον ρόλο της Ζάνετ μου είχε πει κάποιες πληροφορίες. Για τη Δέσπω δεν ήξερε πολλά πράγματα και με είχε πιάσει ένα άγχος αλλά τελικά έγιναν όλα για καλό. Με είχε προβληματίσει γιατί έτσι είμαι εγώ, αγχώδης. Πραγματικά πιστεύω ότι κάπως τα φέρνει η ζωή και έρχονται όπως πρέπει να έρθουν.

Τα λάθη πληρώνονται και όταν προσπαθείς να πετύχεις αυτό που θες με τον λάθος τρόπο τελικά το πληρώνεις. Θα πέσει θύμα κακοποίησης η Δέσπω αλλά δεν ξέρουμε από ποιον! Εμείς οι ηθοποιοί που διαβάζουμε τα σενάρια λέμε “τι γίνεται εδώ πέρα;”. Είναι ανατροπή στην ανατροπή! Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στα τελευταία επεισόδια.

Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι θα είναι θύμα κακοποίησης. Όλες οι γυναίκες της σειράς είναι θύματα κακοποίησης με έναν τρόπο! Ανεξάρτητα από τη βία την σωματική και όλος ο τρόπος αντιμετώπισης είναι κακοποιητικός. Και στην περίπτωση της Δέσπως που ο πατέρας την πιάνει να προσεγγίζει τον γιο, είναι κακοποίηση. Είναι ένας περίεργος χαρακτήρας που μέσα στο πλαίσιο μιας εποχής που πρέπει να επιβιώσει, σίγουρα με τον λάθος τρόπο».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η Ιουλία γεννά ένα κοριτσάκι, η Χάδω ξεψαχνίζει το παρελθόν της και…