Το προξενιό της Ιουλίας: «Με έναν τρόπο όλοι είναι μπλεγμένοι στη δολοφονία του Προβιού. Οπότε…»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας: «Με έναν τρόπο όλοι είναι μπλεγμένοι στη δολοφονία του Προβιού. Οπότε…»

Το προξενιό της Ιουλίας: «Με έναν τρόπο όλοι είναι μπλεγμένοι στη δολοφονία του Προβιού. Οπότε…»

Όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Σέρφας για τις εξελίξεις στη σειρά

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, με τη δολοφονία του Προβιού να είναι προς στιγμήν άλυτο μυστήριο.

Οι εναλλαγές στο μέλλον και στο παρόν έχουν κάνει το τηλεοπτικό κοινό να καρδιοχτυπά και να αναρωτιέται ποιος τελικά σκότωσε τον Γιωργίκη και εάν θα μιλήσει στο τέλος η Ιουλίας.

Ο Δημήτρης Σέρφας μιλώντας στο TV24 μιλά για τα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς αφήνοντας και μια μικρή υπόνοια ότι ο Γρηγόρης είναι ο δολοφόνος του Προβιού.

Ο Γρηγόρης έχει εγκλωβιστεί σε ένα παιχνίδι της μοίρας αφού ο πατέρας του σκότωσε τον πατέρα της αγαπημένης του και οι δύο νέοι δεν γινόταν να είναι μαζί θα μπορούσε αν ήταν λίγο πιο τολμηρός να ορίσει ο ίδιος τη μοίρα του και να αλλάξει το πεπρωμένο;

Η τόλμη του Γρηγόρη θα μπορούσε να βοηθήσει πολύ Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα μπορούσαν αυτοί οι δύο χαρακτήρες να είναι μαζί Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που περιβάλουν αυτή τη σχέση Η πίεση των δύο οικογενειών, του κόσμου, η εγκυμοσύνη. Και τέλος ο φόνο ενός αγαπημένου ατόμου και η φυλάκιση ενός άλλου. Το λάθος του Γρηγόρη ήταν απλά ότι άργησε να δράσει.

Όταν τελικά της είπε να το σκάσουν ήταν πλέον αργά αφού όλα είχαν δρομολογηθεί και η Ιουλία παντρεύτηκε τον Προβιό. Πώς θα είναι η ζωή του Γρηγόρη στο εξής;

Ο Γρηγόρης δεν γνωρίζει για το παιδί του οπότε δεν ξέρει και τον πραγματικό λόγο που παντρεύεται η Ιουλία τον Προβιό. Πιστεύει όντως πω η αγαπημένη του τον έχει προδώσει για κάποιον άλλον. Η απάντηση μου λοιπόν στο πώς θα είναι η ζωή του στο έξης είναι ότι δεν θα πάει και πολύ καλά αυτό.

Θα μαθαίνει νέα τη Ιουλία που κακοπερνάει στον γάμο της

Αν και δεν γνωρίζω τη συνέχεια τη ιστορίας… μικρός τόπος ο Τύρναβο θα πω.

Θα μάθει ποτέ ότι το παιδί της είναι δικό του ή τουλάχιστον θα το υποψιαστεί όταν η κοπέλα θα γεννήσει πρόωρα;

Δεν γνωρίζω αν θα το μάθει από κάποιον ή αν θα το καταλάβει από μόνος του. Πάντως του αξίζει ως χαρακτήρα να του το πει η αγαπημένη του. Πιστεύω πως θα έκανε τα πάντα για το παιδί του.

Έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τον φόνο του Προβιού και την κατηγορία που θα απαγγελθεί στην Ιουλία Ο Γρηγόρης θα πιστέψει ότι η Ιουλία είναι φόνισσα ή θα την υπερασπιστεί

Δεν υπάρχει λόγο να μην την υπερασπιστεί αν ο ίδιο ο Γρηγόρης έχει διαπράξει τον φόνο. Δεν λέω ότι αυτό το έκανε. Πετάω απλά μια ιδέα έτσι για να υπάρχει.

Η αδελφή του η Αλεξάνδρα θα είναι εκείνη που μαζί με τον Ατζαλίνα θα προσπαθήσουν να τη σώσουν.

Από αυτούς θα μαθαίνει νέα τους. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες όλοι αυτοί να είναι μπλεγμένοι στην ίδια ιστορία. Οπότε μπορεί εκείνοι να μαθαίνουν τα νέα για τον φόνο από τον Γρηγόρη.

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω «στρίμωξε» τη Στεφανία και το Twitter ωρύεται – «Πόσο δηλητήριο θα ρίξεις πια;»