Το προξενιό της Ιουλίας – Μελέτης Ηλίας: «Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει ένας φόνος που θα είναι καταλυτικός»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας – Μελέτης Ηλίας: «Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει ένας φόνος που θα είναι καταλυτικός»

Το προξενιό της Ιουλίας – Μελέτης Ηλίας: «Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει ένας φόνος που θα είναι καταλυτικός»

Όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Alpha

Για τον ρόλο του «Γιωργίκη Προβιού» στη νέα σειρά του Alpha, «Το προξενιό της Ιουλίας», τον οποίο υποδύεται, μίλησε ο Μελέτης Ηλίας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον ήρωα της σειράς, ο οποίος ερωτεύεται μετά από 15 χρόνια μοναξιάς, μια νεαρή κοπέλα, η οποία αγαπάει άλλον άνδρα, αλλά θα την παντρευτεί με το ζόρι.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια μόνος του. Η γυναίκα του δεν υπάρχει στη ζωή, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και αυτά τα 15 χρόνια έχει μονάσει κάπως. Είναι στα κτήματα, σπίτι, αυτό το σπίτι είναι βίος και πολιτεία με μία αυταρχική αδερφή και ξαφνικά, τόσα χρόνια μετά, σε μια ηλικία που δεν είναι γαμό, ερωτεύτηκε και αυτό θα τον ταρακουνήσει. Θα βάλει όλη του τη δύναμη και την επιθυμία για να κατακτήσει αυτό το όνειρο», δήλωσε αρχικά για τον ρόλο του.

«Δεν γνωρίζει ο Γιωργίκης ότι η Ιουλία αγαπάει κάποιον άλλον. Δεν έχει καμία σχέση με την τοπική κοινωνία, άρα δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Τη βλέπει σε μια κοινωνική εκδήλωσε σε μία από τις σπάνιες φορές που πήγαινε. Το προξενιό ήταν μονόδρομος, δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική. Ήταν κάτι πολύ σύνηθες τότε και βάζει όλα τα μέσα για να το πετύχει και το πετυχαίνει. Η μητέρα της Ιουλίας την αναγκάζει να τον παντρευτεί», τόνισε.

«Στο πρώτο επεισόδιο υπάρχει ένας φόνος που είναι καταλυτικός για την εξέλιξη μετά και που ανοίγει παράθυρο στον Γιωργίκη για αυτήν την οικογένεια. Με όλα του τα όπλα, την κοινωνική του θέση, την περιουσία, το κύρος του, θα τα καταφέρει. Τα νιάτα όμως υπερέχουν πάντα. Θα χρησιμοποιήσει ότι μπορεί, γιατί είναι ερωτευμένος. Αυτή η γυναίκα τον ξαναζωντανεύει. Ήταν σαν να είναι σε ένα μπαούλο και να βγαίνει έξω. Θα χρησιμοποιήσει πολλούς τρόπους, καποιοι μπορεί να μην αρέσουν», επεσήμανε.

Ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι έκανε πολλά μαθήματα ιππασίας για να μπορέσει να παίξει σε κάποιες σκηνές, ενώ ο συγκεκριμένος ρόλος είναι εντελώς κόντρα από αυτούς που τον έχει συνηθίσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Θα ήμουν θετικός σε προξενιό ακόμα και σήμερα. Εντάξει, δεν θα την έπαιρνα με κλειστά μάτια, αλλά πιστεύω ότι το σύγχρονο προξενιό είναι οι φίλοι, οι γνωστοί, ακόμα και τα social media. Είναι ένα βήμα, γιατί να μην το κάνει κάποιος ακόμα και σε μεγαλύτερη ηλικία».

Διαβάστε ακόμα

Το προξενιό της Ιουλίας: Το συγκινητικό trailer πριν από την πρεμιέρα