«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Έχουμε τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του Αδάμ Μπουσδούκου!
Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Έχουμε τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του Αδάμ Μπουσδούκου!

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Έχουμε τις λεπτομέρειες για τον ρόλο του Αδάμ Μπουσδούκου!

Ο διεθνούς φήμης ηθοποιός έρχεται να αναστατώσει τη μικρή οθόνη

Έρχεται για να αναστατώσει σίγουρα τη μικρή οθόνη στην πολυαναμενόμενη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας».

Ο λόγος για τον αγαπημένο στο γερμανικό και γενικά στο ευρωπαϊκό κοινό, Αδάμ Μπουσδούκο, που για πρώτη φορά θα εμφανιστεί στην ελληνική τηλεόραση, μαζί με ένα σπουδαίο καστ νέων και παλαιότερων ηθοποιών που αναλαμβάνει τους κεντρικούς ρόλους.

Η σειρά εποχής του Alpha αναφέρεται σε ένα προξενιό -όπως άλλωστε λέει και ο τίτλος- που όμως έχει απρόβλεπτες συνέπειες για όσους εμπλέκονται.

Ο ρόλος του Αδάμ Μπουσδούκου

Έναν δυναμικό γαιοκτήμονα θα υποδυθεί στη σειρά ο Αδάμ Μπουσδούκος και όπως θα δείτε και στη φωτογραφία από το γύρισμα προσάρμοσε και το look του στον ρόλο.

Το όνομα αυτού, Στράτος Ραζίνης. Με άλλα λόγια θα είναι ο πατέρας του Γρηγόρη, του νέου που αγαπά η Ιουλία, και της Αλεξάνδρας με σύζυγο την Κυριακούλα (Πέγκυ Τρικαλιώτη).

Mάλιστα η ηθοποιός ανέβασε και φωτογραφία από το γύρισμα με τον τηλεοπτικό της σύζυγο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στο βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά ο Στράτος Ραζίνης πεθαίνει ήδη από τις πρώτες σελίδες και έτσι ο ρόλος του περιορίζεται στο πώς επηρεάζει ο θάνατός του την οικογένειά του και ειδικά τον γιο του.

Όπως μαθαίνουμε, ο τηλεοπτικός Στράτος Ραζίνης παραμένει… ολοζώντανος και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς διαμορφώνουν οι πράξεις του τον γιο του αλλά και την Ιουλία.

Ποιος είναι ο Αδάμ Μπουσδούκος

Γιος Ελλήνων μεταναστών, γεννημένος στο Αμβούργο της Γερμανίας, ο 49χρονος Αδάμ Μπουσδούκος, είναι πατέρας τριών παιδιών στα οποία επιμένει να μιλά στα Ελληνικά. Ο ίδιος δηλώνει ότι νιώθει περισσότερο Έλληνας και επισκέπτεται την Ελλάδα όσο πιο συχνά μπορεί.

Έχει εμφανιστεί σε περισσότερες από 50 ταινίες, πολυβραβευμένος με σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό (Locarno International Film Festival, Adolf Grimme Award, Premio Sergio Amidei, German Screen Actors Awards).

Το όνομά του συνδέθηκε με τον μεγάλο Τουρκογερμανό σκηνοθέτη, Φατίχ Ακίν, αφού πρωταγωνίστησε στην πρώτη ταινία του και έκτοτε σε πολλές ακόμα, ανάμεσά τους και στη βραβευμένη με Χρυσή Άρκτο, «Μαζί ποτέ»,  ενώ τους συνδέει μια ειλικρινής φιλία.

«Soul kitchen», «Αναζητώντας τον Χέντριξ», «Βαθιά, κοφτά, ανθρώπινα», «Δώρο των θεών», «Μαζί ή τίποτα», είναι μερικές μόνο από τις επιτυχημένες ταινίες με τις οποίες έχει συνδεθεί το όνομά του, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών για την αυθεντικότητα της ερμηνείας του.

Στο Αμβούργο διατηρεί ελληνικό εστιατόριο ενώ σε μία από τις ελάχιστες αναρτήσεις του στο Ιnstagram μας δείχνει και τις μαγειρικές του ικανότητες στην ελληνική κουζίνα, έχοντας φτιάξει γεμιστά για την οικογένειά του.

Eκτός από ηθοποιός όμως είναι και μουσικός και ιδού μια εκπληκτική του ερμηνεία: