«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Πού γίνονται τα γυρίσματα; Ο ρόλος-έκπληξη που αποκαλύπτουμε
Σειρές

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Πού γίνονται τα γυρίσματα; Ο ρόλος-έκπληξη που αποκαλύπτουμε

«Το προξενιό της Ιουλίας» spoiler: Πού γίνονται τα γυρίσματα; Ο ρόλος-έκπληξη που αποκαλύπτουμε

Ποιος πρώην νικητής ριάλιτι παίζει στη σειρά;

Tα γυρίσματα της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» έχουν ξεκινήσει ήδη και αποκαλύφθηκε μία από τις τοποθεσίες που έχει μεταφερθεί η παραγωγή.

Ο λόγος για τη Λάρισα. Μάλιστα το τοπικό κανάλι της Θεσσαλίας βρέθηκε στον χώρο όπου γίνονται κάποια από αυτά, την Αβερώφειο Γεωργική Σχολή που τα φιλοξενεί καθώς διαθέτει στάβλους αλλά και τοπία που ταιριάζουν στην ιστορία της σειράς.

Το θέμα της άλλωστε αναφέρεται στη Θεσσαλία του 1950 και το προξενιό της Ιουλίας με τον πλούσιο γαιοκτήμονα Γιωργίκη Προβιό.

Ο Δημήτρης Σέρφας υποδύεται έναν βασικό πρωταγωνιστή, τον Γρηγόρη Ραζίνη που ερωτεύεται τη νεαρή Ιουλία πριν από το προξενιό της.

«Είναι μια ιστορία αγάπης που έχει πάρα πολλά εμπόδια και δεν μπορεί να εξελιχθεί όπως τη θέλουν τα παιδιά. Είναι σειρά εποχής οπότε μιλούσαν διαφορετικά, ήταν πολύ πιο σκληροί άνθρωποι. Ο δικός μου ρόλος λέει τι θέλει, ότι αγαπάει. Εμείς στην εποχή μας θα το κάναμε πολύ πιο χαλαρά» είπε στη «Θεσσαλία τηλεόραση».

Ο Τάσος Λέκκας επεσήμανε ότι η σειρά έχει απόκλιση από το βιβλίο, πάνω στο οποίο βασίζεται μεν αλλά με προσαρμογές. Ο ίδιος κάνει τον Ρήγα Σκούταρη που μισεί τους Ραζίνηδες.

Η αποκάλυψη ήρθε από την παρουσία του Ηλία Βαλάση, πρώην παίκτη του Survivor, στον ρόλο του επιστάτη των Ραζίνηδων.

«Είμαι ένας πιστός επιστάτης, δοσμένος ψυχή τε και σώματι στο αφεντικό του. Έχω υπάρξει πολλές φορές επιστάτης στη ζωή μου και βάζω βιωματικά αυτά που έχω μέσα μου. Είναι μια υπέροχη σειρά και αφορά πάρα πολύ τη Λάρισα» είπε.

Τον Ηλία Βαλάση τον απολαύσαμε μεταξύ άλλων την περασμένη σεζόν και στα «Καλύτερά μας χρόνια» και το πέρασμά του στην υποκριτική έχει στεφτεί με απόλυτη επιτυχία ενώ έχει δώσει «εξετάσεις» και στο θέατρο με πολύ απαιτητικές παραστάσεις.