Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ο Ρήγας είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Προμηνύονται δύσκολες καταστάσεις και…»
Σειρές

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ο Ρήγας είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Προμηνύονται δύσκολες καταστάσεις και…»

Το προξενιό της Ιουλίας – Τάσος Λέκκας: «Ο Ρήγας είναι παράδειγμα προς αποφυγήν! Προμηνύονται δύσκολες καταστάσεις και…»

Όσα αποκάλυψαν στον καναπέ του Καλύτερα δε γίνεται, ο Τάσος Λέκκας και η Χριστίνα Μαθιουλάκη

Καλεσμένοι στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκαν ο Τάσος Λέκκας και η Χριστίνα Μαθιουλάκη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στις εξελίξεις της σειράς, Το προξενιό της Ιουλίας.

«Δεν θα απέρριπτα το προξενιό αν ήμουν σε μια φάση που θα με ενδιέφερε να γνωρίσω κάποιον. Αλλά τα αυθόρμητα και οι στιγμές που έχει να σου προσφέρει μια γνωριμία σε ένα μπαρ, σε ένα πάρκο είναι πιο ωραία», είπε η Χριστίνα Μαθιουλάκη.

Ο Τάσος Λέκκας από την πλευρά του ανέφερε: «Δεν είμαι πολύ του προξενιού. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Η σύντροφός μου με κάνει καλύτερο άνθρωπο, καλύτερο επαγγελματία. Εγώ πιστεύω στον έρωτα. Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθεί κάτι μεταξύ δύο ανθρώπων και δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάποιος μεσολαβητής. Στη σειρά είναι μια εποχή πολύ δύσκολη για τις γυναίκες, ήταν αντικειμενοποιημένες. Βλέπεις τον Ρήγα και τη Βαγγελίτσα που μόνοι τους».

«Υπάρχουν χαρακτήρες που σπάνε αυτό το μοτίβο. Η Ιουλία προσπαθεί αλλά είναι σε ένα περιβάλλον εγκλωβισμένο και τοξικό. Συγκρίνω τη Βαγγελίτσα με την πραγματική μου ζωή και έβλεπα το τι δεν θέλω. Δεν ήθελα να κάνω αυτό που έκαναν τα αδέλφια μου. Και η Βαγγελίτσα έχει εικόνα τη μεγαλύτερη αδελφή της, είναι και σαν χαρακτήρας πιο ελεύθερη και ανεξάρτητη. Η αδελφή της είναι παράδειγμα προς αποφυγήν», συνέχισε η Χριστίνα Μαθιουλάκη.

«Ο Ρήγας είναι ένα παράδειγμα προς αποφυγήν. Τον έχει λειάνη η συναναστροφή του με τη Βαγγελίτσα. Χτυπούσε την αδελφή του, σκότωσε άνθρωπο! Ο Ρήγας έχει μεγαλώσει με μίσος! Δεν ξέρουμε πολλά για την εξέλιξη των ηρώων. Ο κ. Απειρανθίτης είναι φειδωλός! Μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί, ο Ρήγας έχει να περάσει πολλά. Γιατί άνθρωπο σκότωσε! Απελευθερώνεται προσωρινώς; Είναι σε μια δύσκολη θέση, στο κρατητήριο ήταν. Δύσκολα φαίνονται τα πράγματα για τον Ρήγα! Αν δύο άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να είναι καλά, είναι αυτοί οι δύο. Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι ο Ρήγας δεν το πολυαξίζει όλο αυτό».

Η Ναταλία Γερμανού έδωσε το δικό της spoiler για τη σειρά λέγοντας ότι: «Η Βαγγελίτσα θα σπουδάσει και θα περάσουν τα εμπόδια για να καταλήξουν μαζί!».

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας: Η Χάδω «τσάκωσε» τον Γιωργίκη με τη Δέσπω – «Κάνε τα όλα ώπα ρε κουίν!»