Τζομπανάκη – Σασμός: «Η Καλλιόπη ξαναμπαίνει στον στρόβιλο της αυτοδικίας»
Σειρές

Τζομπανάκη – Σασμός: «Η Καλλιόπη ξαναμπαίνει στον στρόβιλο της αυτοδικίας»

Τζομπανάκη – Σασμός: «Η Καλλιόπη ξαναμπαίνει στον στρόβιλο της αυτοδικίας»

Οι αποκαλύψεις της «καπετάνισσας» του Σασμού για το μέλλον του ρόλου της

Η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα δε γίνεται με αφορμή την πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου του Σασμού τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21.00 στον Alpha.

H τηλεοπτική Καλλιόπη έδωσε τη γενική εικόνα του τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια σε σχέση με τον ρόλο της.

Μάλιστα η «καπετάνισσα» εμφανίστηκε με τα ρούχα που φορούσε στο τρέιλερ του τρίτου κύκλου ενώ δήλωσε ότι έχει τρακ για την τρίτη σεζόν. «Δεν το είχα την πρώτη χρονιά γιατί έχεις και μεγαλύτερη ευθύνη πια. Το να ανέβεις μπορείς, το να κρατηθείς είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι θα είναι μια πάρα πολύ καλή χρονιά, έχουμε ένα εξαιρετικό σενάριο. Η Εμμανουέλα η Αλεξίου αφουγκράζεται και την Κρήτη και τους ηθοποιούς» ανέφερε.

«Ήταν δύσκολο να συνυπάρξω με τον γιο μου στο σίριαλ, στη συνέχεια κατάλαβα ότι η χημεία αντανακλάται, είναι σε όλα τα επίπεδα πάρα πολύ αρμονική. Τον θαυμάζω, τον σέβομαι και τον καμαρώνω. Είναι μια ευλογία που ήρθε στη ζωή μου, τον ανάθρεψα και μετά πήρε την σκυτάλη, έχει νου και καρδιά» ανέφερε για τον Ορφέα Αυγουστίδη που παίζει και στη σειρά τον γιο της.

Τι θα γίνει με την Καλλιόπη στον τρίτο κύκλο του Σασμού;

«Η Καλλιόπη είναι κολλημένη στις αρχές της που έχουν να κάνει με τον τρόπο που μεγάλωσε και πιστεύει ότι όταν τηρούνται κατά γράμμα η οικογένειά της είναι ασφαλής.

Καταλαβαίνει ότι αυτό δεν είναι πανάκεια και πρέπει να ανοίξει τις φτερούγες και πρέπει να δεχτεί κάποια πράγματα.

Όταν όμως συμβαίνει ένα πολύ τραγικό γεγονός στην οικογένειά της και ταυτόχρονα λίγο πριν επιβεβαιώνεται μία υποψία για το πώς έχασε τον άντρα της που λάτρευε – Καλλιόπη ίσον Πηνελόπη, γι’ αυτό έμεινε πιστή και φοράει μαντήλι και δεν δείχνει τα άκρα της- ξαναμπαίνει στον στρόβιλο της αυτοδικίας και της αντεκδίκησης και θέλει να πάρει το αίμα του άντρα της πίσω.

Η δίνη της αυτοδικίας είναι πολύ επικίνδυνη και καταστρατηγεί τους νόμους και τη δημοκρατία που οφείλει να λειτουργεί για το συμφέρον του λαού».