Βάσια Παναγοπούλου: «Η Ασπασία είναι κουρέλι, θα οδηγηθεί σε ψυχολόγο. Με τη βοήθεια ειδικού θα ξανασταθεί στα πόδια της»
Σειρές

Βάσια Παναγοπούλου: «Η Ασπασία είναι κουρέλι, θα οδηγηθεί σε ψυχολόγο. Με τη βοήθεια ειδικού θα ξανασταθεί στα πόδια της»

Βάσια Παναγοπούλου: «Η Ασπασία είναι κουρέλι, θα οδηγηθεί σε ψυχολόγο. Με τη βοήθεια ειδικού θα ξανασταθεί στα πόδια της»

Τι άλλο αποκάλυψε για τον ρόλο της;

Η Βάσια Παναγοπούλου ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τον θρήνο της ως «Ασπασία» στη «Γη της ελιάς» που άφησε άφωνο το Twitter.

«Για όλα εν αρχή ην ο λόγος, το σενάριο. Όταν πήρα στα χέρια μου τα επεισόδια αυτά, πήρα τη Βάνα Δημητρίου τηλέφωνο και της λέω “πώς τα έγραψες αυτά;”. Και μου είπε “δεν είσαι η πρώτη, πρώτα με πήρε ο Γαλανός και μου είπε το ίδιο που τα διάβασε”. Αν δεν είχα αυτό το σημαντικό κείμενο δεν θα μπορούσα να το είχα κάνει» είπε.

Για το μέλλον του ρόλου της αποκάλυψε: «Η Ασπασία θα ταρακουνηθεί και θα αναθεωρήσει τα πάντα. Κακώς έχει ξεχωρίσει τα παιδιά. Έχασε κάτι που αγαπάει πάρα πολύ. Είναι κουρέλι, αυτό θα την οδηγήσει σε ψυχολόγο. Με τη βοήθεια ενός ειδικού θα ξανασταθεί στα πόδια της. Αυτό που θα γίνει είναι ότι η Ασπασία θα κρίνει όλη της ζωή. Πού έχει δώσει αέρα στον άντρα της και πόσο λάθος έχει φερθεί στο κορίτσι της. Ο Δημοσθένης μένει ίδιος, μην σου πω και χειρότερος.

Θα αντιδράσει και η μικρή και θα θελήσει να πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Η Ασπασία είναι μια γυναίκα που ξεκίνησε να έχει όνειρα. Δεν τα κατάφερε γιατί ερωτεύτηκε παράφορα τον Δημοσθένη και τον αγαπάει ακόμα. Άφησε τα πάντα, τα παραμέρισε για να φτιάξει οικογένεια. Όταν πέρασε μια κρίση με τον Δημοσθένη και έκανε την κουτσουκέλα της και είχε ως αποτέλεσμα ένα παιδί. Είναι και μαγκιά της που το έφερε στον κόσμο. Δεν ήταν σίγουρη ότι είναι παιδί του άντρα της Χάιδως.

Πηγαίνοντας στον ψυχολόγο θα δούμε γιατί έχει υποχωρήσει, τα όνειρα δεν παύουν να υπάρχουν και δεν φοβάται πια αν θα μαθευτεί το θέμα με την κόρη της και θα τη δούμε να ορθώνει το ανάστημά της στον Δημοσθένη και να του λέει “σκάσε επιτέλους!”».

«Μου φαίνεται αδιανόητο να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους οι γονείς», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ενασχόληση με την παραγωγή σχολίασε: «Τα πράγματα, νομίζω, άρχισαν να φτιάχνουν και να αλλάζουν στο θέατρο όταν έγιναν οι ηθοποιοί και παραγωγοί».

«Ο ηθοποιός είναι σαν μωρό, έχει ανάγκη να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, ότι τον φροντίζεις και τον προσέχεις, δεν ήταν όλοι οι παραγωγοί έτσι», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια είναι καλύτερα για τους νέους ηθοποιούς, καθώς δημιουργούνται πιο ποιοτικές παραγωγές όπου μπορούν να συμμετέχουν και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

«Το Mega ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι και είμαι διπλά χαρούμενη που είμαι ξανά σε αυτό το κανάλι», κατέληξε.