Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοινώνει το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη
Τηλεόραση

Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοινώνει το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη

Σία Κοσιώνη: Η στιγμή που ανακοινώνει το ποσοστό του Κώστα Μπακογιάννη

Στον β΄γύρο εκλογών ο Κώστας Μπακογιάννης

Μεγάλο προβάδισμα του Κώστα Μπακογιάννη στην κούρσα των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 ωστόσο όχι ικανό για να επανεκλεγεί από τον α΄γύρο.

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ, η Σία Κοσιώνη ανακοίνωσε τα ποσοστά των υποψηφίων για τον δήμο Αθηναίων.

Νωρίτερα το μεσημέρι, η δημοσιογράφος είχε συνοδεύσει τον σύζυγό της, μαζί με τον γιο τους αλλά και τα τρία παιδιά του στην κάλπη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη

Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μας, συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους κυριολεκτικά εκατοντάδες εθελοντές, αγόρια και κορίτσια που πλαισίωσαν την προσπάθεια μας και μας κάνει υπερήφανους. Και βεβαίως, θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων.

Εγώ είμαι και με την ψήφο σας, θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας.

Την επόμενη μια εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα, σε κάθε γειτονιά να μιλήσουμε για το σήμερα αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον το οποίο έρχεται με ορμή. Να είστε καλά. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης

Νίκος Χαρδαλιάς: Νέος περιφερειάρχης Αττικής – «Mου δώσατε την καρδιά σας»