Σία Κοσιώνη: Τι διαμηνύει ο ΣΚΑΪ για το θέμα του συμβολαίου της;
Τηλεόραση

Σία Κοσιώνη: Τι διαμηνύει ο ΣΚΑΪ για το θέμα του συμβολαίου της;

Σία Κοσιώνη: Τι διαμηνύει ο ΣΚΑΪ για το θέμα του συμβολαίου της;

Έντονη η ενόχληση από την πλευρά του Φαλήρου για το ρεπορτάζ του Happy Day

Αντιδράσεις έφερε το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day σχετικά με τη Σία Κοσιώνη, την κεντρική παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, και το συμβόλαιό της με το κανάλι που λήγει στο τέλος του Ιουνίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, το συμβόλαιο της παρουσιάστριας είναι στον αέρα και δεν έχουν γίνει ουσιαστικές επαφές για την ανανέωσή του, καθώς και ότι αξιολογούνται οι «απαιτήσεις» της δημοσιογράφου για να παραμείνει στο κανάλι.

Το ρεπορτάζ του Ζnews βέβαια δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα.

Η Σία Κοσιώνη είναι από τις μακροβιότερες δημοσιογράφους του καναλιού και τα τελευταία χρόνια είναι το κεντρικό του πρόσωπο προς τα έξω, αντιπροσωπεύοντάς τον μάλιστα και στο πρόσφατο debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και στο μελλούμενο την Πέμπτη 15/6.

Όπως διαμηνύει η πλευρά του ΣΚΑΪ «δεν υπάρχει “θέμα” με τη Σία Κοσιώνη» και η ανανέωση του συμβολαίου της είναι «τυπική διαδικασία».

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε, και οι δύο πλευρές θέλουν να παραμείνει η παρούσα συνθήκη συνεργασίας που όπως φαίνεται τις ικανοποιεί.

«Η Σία Κοσιώνη ποτέ δεν έχει διεκδικήσει επιτελικές θέσεις, αφού ούτως ή άλλως συμμετέχει ενεργά στη διαχείριση του δελτίου ειδήσεων» μας ανέφερε το κανάλι, κάτι που λίγο πολύ όπως είναι γνωστό ισχύει για όλους τους άνκορμαν των τηλεοπτικών σταθμών.

Δεν μένει λοιπόν παρά να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Σία Κοσιώνη ως επιστέγασμα των παραπάνω.

Σία Κοσιώνη: Τι συμβαίνει με το συμβόλαιό της;