ΣΚΑΪ: «Άκυρο» Οικονόμου για την αντικατάσταση Αυτιά;
Τηλεόραση

ΣΚΑΪ: «Άκυρο» Οικονόμου για την αντικατάσταση Αυτιά;

ΣΚΑΪ: «Άκυρο» Οικονόμου για την αντικατάσταση Αυτιά;

Γιατί εκνευρίστηκε η Κατερίνα Καινούργιου με το θέμα;

Πριν καλά καλά αποχωρήσει ο Γιώργος Αυτιάς από τον ΣΚΑΪ και χωρίς επίσημα να έχει ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του για την Ευρωβουλή και οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ποιος θα πάρει τη θέση του μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και ποιος θα καλύψει τη ζώνη του εάν εκλεγεί.

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη που είναι στον ΑΝΤ1 όπως και της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στη Super Κατερίνα, την περασμένη εβδομάδα έγινε πρόταση στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο – που με επιτυχία κρατούν την αντίστοιχη καθημερινή ζώνη – αλλά και στους Αταίριαστους να καλύψουν τον Γιώργο Αυτιά μέχρι το τέλος της σεζόν μέχρι να βρεθεί η μόνιμη λύση.

Όπως ανέφερε η ρεπόρτερ, ο Δημήτρης Οικονόμου φέρεται να έριξε «άκυρο» στο κανάλι του στην πρόταση.

Αυτό έφερε μεγάλη συζήτηση στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, με την ίδια την παρουσιάστρια να εκφράζει έντονες αντιρρήσεις για τη στάση του να μην «βάλει πλάτη», παρότι όπως της είπαν συνεργάτες της ο Δημήτρης Οικονόμου έχει και ραδιοφωνικές υποχρεώσεις που κάνουν το ωράριό του εξαντλητικό.

«Καταλαβαίνω και την κούραση και όλα αλλά όταν μπαίνει ο μισθός μας κάθε μήνα είμαστε μια χαρά και όταν μας ζητάνε ένα δίμηνο να βάλεις πλάτη “κουράζομαι”; Το λέω γενικά, όχι μόνο για τον Οικονόμου. Είναι η δουλειά του. Δηλαδή μας δίνει ο Alpha και ο Νίκος (σ.σ.Κοκλώνης) έναν σκασμό λεφτά και θα μας ζητήσουν για δύο μήνες κάτι και θα πούμε όχι γιατί έχω τα νύχια μου;» είπε η παρουσιάστρια.