ΣΚΑΪ: Οι αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά του για το 2024 και οι εκπομπές που αλλάζουν ώρα
Τηλεόραση

ΣΚΑΪ: Οι αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά του για το 2024 και οι εκπομπές που αλλάζουν ώρα

ΣΚΑΪ: Οι αναπροσαρμογές στο πρόγραμμά του για το 2024 και οι εκπομπές που αλλάζουν ώρα

Το κανάλι του Φαλήρου μπαίνει στο 2024 με γενναίο refresh στο πρόγραμμά του, μετακινήσεις, προσθήκες και αλλαγές

Αναπροσαρμογές ετοιμάζεται να κάνει ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμά του καθώς μπήκε το 2024. Το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζεται λοιπόν για αλλαγές αλλά και πρεμιέρες και προσθήκες, κάνοντας έτσι ένα refresh στο πρόγραμμα.

Πρόκειται για πρακτική αρκετά συνηθισμένη τα προηγούμενα χρόνια σε όλα τα κανάλια καθώς ξεκινούσε το δεύτερο μισό της σεζόν και προκειμένου να ενισχυθούν διάφορες ζώνες.

Το κανάλι του Φαλήρου πάντως, όπως θα δείτε, φαίνεται ότι στοχεύει να ενισχύσει την καθημερινή prime time αλλά και τα Σαββατοκύριακα.

Το Survivor 2024 εκτοπίζει τους Πανθέους;

Ο ΣΚΑΪ θα μπει με φόρα στο 2024 καθώς την επομένη των Φώτων, 7 Ιανουαρίου, κάνει πρεμιέρα το Survivor, στο οποίο ποντάρει πολλά ώστε να γίνει η ναυαρχίδα του προγράμματός του.

Το ριάλιτι έρχεται «αγριεμένο», τουλάχιστον με όσα ακούγονται μέχρι στιγμής, όχι μόνο από άποψη παικτών αλλά και από άποψη κανόνων, όπως τουλάχιστον εξήγγειλε ο ίδιος ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί.

Μάλιστα, με βάση το πρόγραμμα που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο ΣΚΑΪ, την πρώτη εβδομάδα προβολής του Survivor, αυτό θα προβάλλεται από Κυριακή μέχρι Τετάρτη, στις 21.00.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέται τι θα απογίνουν οι Πανθέοι που παίζονταν μέχρι στιγμής Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.00.

Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα του προγράμματος, οι Πανθέοι θα παίζονται μόνο μία μέρα, την Πέμπτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο.

Τις Παρασκευές στις 21.00 θα προβάλλονται, όπως πάντα, θεατρικά του Μάρκου Σεφερλή.

Μένει να δούμε βέβαια αν αυτό θα είναι μόνιμη ή προσωρινή αλλαγή.

Σάββατο με φίλους

Μία μέρα νωρίτερα όμως, ανήμερα των Φώτων, πρεμιέρα κάνει ο σαββατιάτικος Χρήστος Φερεντίνος με την πολυαναμενόμενη εκπομπή «Σάββατο με φίλους», που θα προβάλλεται όπως λέει και ο τίτλος κάθε Σάββατο στις 21.00.

Μάλιστα η παρέα που έχει συγκεντρώσει για την πρώτη προβολή τα δίνει όλα με Πίτσα Παπαδοπούλου, Γλυκερία, Demy, Γιάννη Ζουγανέλη και έναν Λάκη Γαβαλά να δίνει ρέστα με τα χορευτικά του ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους είδαμε τον Σπύρο Πετρουλάκη αλλά και τους Αταίριαστους, τη Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Θανάση Αλευρά.

Η πρόγευση που έδωσε ήδη ο παρουσιαστής με το χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Έτσι το κανάλι εντάσσει ξανά στο πρόγραμμά του μια μουσική εκπομπή που ναι μεν θυμίζει το «Στην υγειά μας», έχει όμως τη σφραγίδα του Χρήστου Φερεντίνου και στοχεύει να κοντράρει γερά τον ανταγωνισμό.

Αλλάζει ώρα το The Break – Ποιες εκπομπές αλλάζουν μέρα;

Από τις σημαντικές αλλαγές που θα δούμε ήδη από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου είναι η αλλαγή ώρας στην εκπομπή που παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη, το The Break.

Η εκπομπή προβαλλόταν μέχρι στιγμής το μεσημέρι στις 3. Πλέον όμως μετακινείται στην απογευματινή ζώνη της Κυριακής στις 5 με την ελπίδα προφανώς να είναι μεγαλύτερη η ανταπόκριση του κοινού σε επίπεδο τηλεθέασης.

Και δεν είναι η μόνη αλλαγή. Το κανάλι αποφάσισε να κάνει τράμπα στις μέρες των εκπομπών Γειτονιές στο πιάτο και Happy Traveller.

Έτσι, η πρώτη θα μεταδίδεται πλέον Σάββατο στις 16.40 αντί για την Κυριακή στη θέση του Happy Traveller. H ταξιδιωτική εκπομπή του Ευτύχη Μπλέτσα μετακινείται -σε μια «προνομιακή» θα έλεγε κάποιος θέση -την Κυριακή 18.50, ενδεχομένως για να δίνει καλύτερο lead in στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

Στην παλιά ώρα του The Break πάντως θα προβάλλεται το ντοκιμαντέρ Serengeti.

Νέα σειρά από τα… παλιά

Μια προσθήκη που θα δούμε στο πρόγραμμα του ΣΚ μας έρχεται από άλλο… κανάλι. Ο λόγος για τον παράξενο αλλά ιδιαίτερα αγαπητό Dr House που επιστρέφει στις οθόνες μας και θα προβάλλεται πλέον από τον ΣΚΑΪ τα Σαββατοκύριακα στις 14.50.